Academic Work · Publicerad 20 jan 2021

Har du ett stort intresse för att bygga affärer och internationella kontakter och letar efter ditt nästa steg inom försäljning? LightAir söker nu en Sales Representative som kommer att ha ansvar för att utveckla kundsamarbeten på den europeiska marknaden. Har du ett stort intresse och fallenhet för försäljning och relationsskapande och vill ha ett jobb där du får ansvar och utveckling från dag ett! Missa inte då denna chans!

Information om uppdraget

Vill du vara med på en resa i ett ungt företag med senior kompetens. LightAir genomgår just nu en kraftig tillväxtresa och söker en Sales Representative som vill bli en viktig del av deras försäljningsteam och växa med dem.

Som Sales Representative på LightAir får du inte bara chansen att utvecklas inom försäljning och besöka olika platser i världen, du får även vara med på en resa ett företag med en teknik i framkant och vars mission är att förbättra människors hälsa. Hos LightAir får du ta stort ansvar och driva ditt eget arbete, samtidigt som du har stöd av mer seniora kollegor.

Du blir en del av ett litet glatt gäng på sju personer med bra sammanhållning, stor drivkraft och som brinner för sitt arbete. Du kommer få bidra till utveckling av ett spännande svenskt hälsoteknikföretag med stor potential för tillväxt, och där du kommer ges möjligheter att växa med dem.

Du erbjuds
 • Möjligheten att utvecklas i en internationell roll med stort ansvar.
 • Frihet under ansvar, och en arbetsmiljö som kännetecknas av korta beslutsvägar, engagemang och stor delaktighet.
 • Möjligheten att utvecklas inom försäljning, tillsammans med seniora och kompetenta kollegor med stort driv.
Tjänsten är en direktrekrytering till Lightair.

Arbetsuppgifter

Som Sales Representative kommer du att ansvara för hela säljprocessen gentemot återförsäljare och distributörer på den europeiska marknaden, med stöd av dina kollegor. Du förväntas ha en uppsökande roll för presumtiva kunder. Från bedömning av kundens potential, avtalsskrivning, prisstruktur, uppstart, implementering/utbildning samt utveckling av kundrelationen. Då majoriteten av kunderna sitter utanför Sverige innebär rollen under normala förhållanden resor 1 vecka/mån. Under våren 2021 kommer arbetet ske mestadels i Sverige.

Vi söker dig som

Vi tror att du brinner för att bygga relationer och letar efter ditt nästa steg inom försäljning där du får driva ditt eget arbete med stöd av mer seniora kollegor. Som person är du engagerad, nyfiken och gillar att skapa resultat tillsammans. För att trivas i den här rollen ser vi även att du är orädd inför nya arbetsuppgifter och har en positiv inställning till utmanande situationer. Tjänsten passar dig som trivs med korta beslutsvägar och är inte för dig som vill veta exakt vad som händer nästa kvartal. Vidare ser vi även att du:
 • Har några års erfarenhet av försäljning
 • Har ett intresse för teknik och en förmåga att förmedla teknisk kunskap på ett icke tekniskt språk
 • Trivs med frihet under ansvar
 • Har god systemvana och är en van användare av Officepaketet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift, då båda språken förekommer i tjänsten
Det är meriterande om du:
 • Talar ett annat språk, gärna franska.
 • Arbetat som säljare inom tillverkande industri, eller sålt produkter till distributörer tidigare
 • Har sålt en produkt i ett högre prisläge, och är van vid prisförhandlingar
Lightair lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För att trivas i rollen tror vi att du känner igen dig i nedan kompetenser:
 • Självgående - Du har ett eget driv och trivs med att självständigt hitta egna lösningar.
 • Resultatinriktad - För att trivas i rollen tror vi att du har ett starkt målfokus och gillar att arbeta mot att resultat.
 • Service inriktad - Du är duktig på att kommunicera och på att överträffa kundens förväntningar. Vi tror även att du är en person som alltid gör det lilla extra både för kund och kollegor.
 • Affärsmässig - Du har ett stort affärstänk och motiveras av att hjälpa LightAir växa!
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, Tillsvidare
 • Placering: Solna Businesspark
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lightairs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
LightAir är ett ungt, snabbväxande, svenskt företag med en revolutionerande teknik som utmanar de etablerade företagens föråldrade produkter och traditionella inställning till luftrening. På klassiskt skandinaviskt vis kombinerar de teknik i framkant med funktionell design, vilket ger möjligheten att erbjuda något som ingen annan klarar av på en marknad i snabb tillväxt.
LightAirs mission är att förbättra människors hälsa och välbefinnande genom att utveckla och sälja effektiva luftrenare för alla typer av miljöer. Produkterna är baserade på två unika och patenterade teknologier.

Sedan lanseringen av deras produkter har dem även etablerat sig i Europa, Asien och Nordamerika och utvecklar nu verksamheten på samtliga marknader. LightAir ser inga begränsningar för var de kan växa - alla levande varelser behöver ren, hälsosam luft.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga