Academic Work · Publicerad 28 okt 2021

DevCore erbjuder dig en arbetsplats där du utvecklas tillsammans med dina kollegor och där ni tar er ann spännande projekt. Där man har lika roligt under arbetstid som efter. På kontoret har man nämligen TV:spel och andra sociala aktivititer, och dessutom annordnar DevCore regelbundet resor till alperna eller varmare breddgrader för sina anställda.

Information om uppdraget

DevCore präglas av ett härligt gäng medarbetare som drivs av att utvecklas tillsammans. Dessutom annordnar företaget roliga aktiviteter och AW:s för sina anställda regelbundet! Med andra ord kommer du till ett företag som tar hand om sina anställda genom att erbjuda en social arbetsplats och kontinuerlig kompetensutveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Devcore.

Arbetsuppgifter

Som Salesforce utvecklare arbetar du i olika projekt med spännande kunder som utmanar dig och dina kunskaper. Eftersom DevCore är en certifierad partner till Salesforce finns projekt hos spännande kunder där man använder den nyaste tekniken. Du kan läsa om några av deras senaste projekt på: Salesforce projekt på DevCore

Vi söker dig som
  • Har mer än 6 månaders erfarenhet av att arbeta med Salesforce
  • Kan koda i Salesforce, alltså kan programmera i Java / APEX
  • Obehindrat skriver och talar svenska och engelska
Det är meriterande om du
  • Har en teknisk utbildning inom till exempel data eller systemutveckling
  • Tycker det är spännande hur ett företag styrs genom sälj- och affärsprocesser
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Brunnsgatan, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och DevCores önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Kandidater kommer ombes göra ett test som del av rekryteringsprocessen och mer juniora kandidater kommer genomföra detta i ett tidigt skede.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
DevCore AB grundades år 2000 och har drivits i nuvarande regi sedan 2006. DevCore hjälper företag genom webbutveckling, kund-, process- och informationshantering samt rapport- och systemutveckling. De hjälper även företag med IT-drift, underhåll, support och hostingtjänster. DevCore arbetar lösningsfokuserat och arbetar bland annat med system som Episerver, Salesforce och SharePoint. DevCore är Salesforce Partner, Episerver Premium Solution partner samt även Microsoft Guld Partner inom Application Development och Digital Marketing. DevCore har stabil tillväxt, mycket god ekonomi (AAA-rating) och mycket låg personalomsättning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga