Academic Work · Publicerad 23 aug 2021

Tycker du att robotar och automation är spännande? Är du tekniskt intresserad, van att utvärdera och sätta dig in i ny teknik och gillar att stoltsera med vacker kod? Då kan Emoco Labs vara en perfekt arbetsplats för dig! Emoco Labs främsta fokus är mjukvaruutveckling, men i vår workshop utvecklar vi teknik för hela roboten, mekanik, elektronik, styrsystem, cloudtjänster, backend och frontend. Nu söker vi en fullstackutvecklare till vårt växande team, en tjänst som erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter i många riktningar. Som den femte medlemmen i vårt mjukvaruteam kommer du få en nyckelroll i vår produktutveckling och vara bidragande till företagets framgång. Läs vidare!

Information om uppdraget

Emocos vision- enkel och hållbar automation för alla

Vår ambition är att leverera verktyg som sänker tröskeln till automation genom att göra det enklare, billigare och mer tillgängligt för alla- från småföretagare, skolor, lab och industri. Vi erbjuder företagare kunskap, resurser och tjänster som gör att de kan växa, producera och investera där de är verksamma.

Vår webbtjänst

Emoco utvecklar styrsystem som en cloudservice. I styrsystemen använder vi oss av ROS och Linux. De webbbaserade tjänsterna inkluderar bland annat ett IDE med editor, terminal och filhanterare. Användarna kan även enkelt skapa en egen dashboard för att styra och monitorera robotar. Kunden får också tillgång till en knowledgebase med boilerplates och en e-commerceplattform där användarna kan köpa, sälja och dela med sig av tjänster och produkter.

På Emoco Labs finns även framtida karriärmöjligheter där du kan ta nästa steg och utvecklas till expert, arkitekt, teamledare eller produktägare. Du kommer som senior utvecklare vara delaktig i att lansera och växa företaget tillsammans med resten av teamet och våra kunder.

Academic Work är ansvarig för rekryteringsprocessen men du kommer att anställas direkt hos Emoco Labs.

Några ord från Elin Goertz, delägare och teamledare

Emoco är en vänlig arbetsplats där vi uppskattar mångfald. Kom som du är- enstöring flerbarnsförälder, filmfantast, ung som gammal. Vi förstår att liv och arbete måste gå ihop.Vi tror det bästa resultatet kommer när våra olika personligheter och styrkor kombineras med ett gemensamt intresse för vårt jobb och syfte. Vi hjälper varandra, men vi tar också eget ansvar för yrkesmässig och personlig utveckling. Det är så vi tillsammans driver företaget framåt.

Arbetsuppgifter

Mer fullstack än så här blir det inte. Vår mjukvaruteknologi har en stor bredd och vi arbetar med allt från inbäddade styrenheter, cloudtjänster och e-handelsapplikationer till maskinlärningsalgoritmer. Då vissa av våra webbtjänster används för att styra robotar är det viktigt att mjukvaran håller industriell kvalitet. Du kommer vara en nyckelspelare på en stimulerande och agil arbetsplats utan hierarki, där talang och färdigheter är värderade över roll eller titel. Hos oss räknas resultatet. Funktion, återanvändbarhet, stabilitet och säkerhet.

Det du kommer göra, bland annat.
 • Designa och bygga stabil, pålitlig och hållbar kod
 • Upprätthålla kvalitet och stabilitet med tester och med peer code review
 • Bygga interna och externa applikationer, allt från mobilappar och kundvänliga beställningssystem till schemaläggningsalgoritmer och dataanalysverktyg.
 • Ta aktiv del i att definiera, förenkla och rationalisera vår utvecklingsprocess och systemarkitektur
 • Arbeta med bland annat Vue.sj, Node.js, Typescript, MySQL, WebRTC, GraphQL and MySQL
 • Delta i projektplanering
 • Hålla dig uppdaterad inom den senaste utvecklingen, utvärdera och implementera moderna tekniska lösningar samt hitta nya användningsområden för dessa.
 • Samarbeta med ett gäng smarta och vänliga kollegor
Vi söker dig som

Du gillar att vara en del av ett snabbfotat team, du håller dina tekniska kunskaper uppdaterade, tackar inte nej till en utmaning och är troligtvis bra på att lösa svåra uppgifter. Du tycker om att utforma hållbara tekniska lösningar på ett kreativt och stabilt sätt, är såklart resultatorienterad, noggrann och har ett mycket gott öga för detaljer. Du tar gärna egna initiativ och uppskattar att både ge och ta emot feedback i utvecklande syfte.

Oavsett roll i teamet kräver tjänsten att du har:
 • Flerårig erfarenhet inom utveckling av affärskritiska system
 • Flera års arbetslivserfarenhet som mjukvaruutvecklare
 • Deltagit i flertalet projekt av olika typer
 • Kunskap och erfarenhet gällande beslutstagande inom teknologi och erfarenhet av att bygga systemarkitektur
 • Erfarenhet av JavaScript- och NodeJS-utveckling
 • Goda kommunikationskunskaper i engelska
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Plats: Stockholm, Lidingö
 • Omfattning: Heltid
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
 • OBS! - Vi tar inte emot ansökningar vi mail, sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan
* Vi arbetar med urvalet löpande, annonsen kan därför komma att tas ner innan vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Läs mer om Emoco HÄR
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga