Academic Work · Publicerad 8 nov 2021

Vill du arbeta på ett ungt företag i framåtmarsch och få möjlighet att bidra till en spännande tillväxtresa? På Sportway får du chansen att tillhöra ett sportintresserat och drivet team som brinner för att ge tittare och idrottsrörelsen den bästa möjliga servicen.

Information om uppdraget

Sportway är experter på att sälja och paketera TV-produktion av idrottsevenemang. Genom att installera permanenta kameror, som styrs via modern AI teknik, möjliggör Sportway livestreaming av alla möjliga sportevenemang, stora som små, för privatpersoner. Sportway är inne i en period av stark tillväxt och behöver därför stärka upp sin organisation med ytterligare drivna och engagerade tech-supportmedarbetare till sitt kontor i Hammarby Sjöstad.

Sportways customer support är bemannad när sportevenemangen sänds, vilket främst är vardagskvällar samt helgdagar och helgkvällar. De ärenden som customer support inte har möjlighet att lösa skickas sedan vidare till Tech Support. Dessa ärenden kan röra installationsfel eller problem med programvaran som behöver felsökas och hanteras. I tjänsten som tech-support kommer man att ha ett nära samarbete med customer support teamet samt utvecklarna. I tillägg till detta förekommer även löpande kontakter med de idrottsklubbar där Sportway har utrustning installerad. Då matcherna som filmas och livesänds företrädesvis genomförs på kvällar och helger innebär tjänsten som tech-support även jourarbete under dessa tider.

Sportway söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, är i början av din karriär och som vill vara med på deras tillväxtresa.

Du erbjuds
 • Ett ung och snabbt växande företag som värdesätter hårt arbete och att ha roligt tillsammans
 • En sammansvetsat avdelning som har nöjet att få bidra till toppklassiga helhetslösningar för idrottsrörelsen
 • Stora utvecklingsmöjligheter internationellt och inom Sverige
Arbetsuppgifter
 • Bemanna tech-supporten där du kommer hantera de ärenden som Customer Supporten skickar vidare, samt samarbete med Customer Support för att förbättra hanteringen av framtida ärenden
 • Vara involverad i projekt där du bidrar till Sportways tillväxt och utvecklingen av deras produkt
 • Agera mellanhand mellan Customer Support och utvecklarna
 • Övrigt vanligt förekommande kontorsadministrativa arbetsuppgifter
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Har erfarenhet av en serviceinriktad och/eller administrativ roll
 • Talar och skriver flytande på både det engelska och svenska språket
 • Trivs i en roll där du arbetar med dator som ditt främsta arbetsverktyg
Det är meriterande om du:

* Har ett sportintresse

Som person har du ett stort driv och har en förmåga att ta egna initiativ. Att lösa tekniska problem är något du brinner för och du trivs att samarbeta med andra, men kan även arbeta självständigt och äga arbetsuppgifter. Du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Avslutningsvis trivs du med att arbeta med drivna och sociala kollegor och du bjuder gärna på dig själv för att bidra till en go stämning på arbetsplatsen.

Övrig information

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sportway är ett produktionsbolag som använder AI för att automatisera livesändning av idrott och finns i fler än 400 sportanläggningar fördelade över fem länder. Sportway samarbetar i Sverige med Svenska ishockeyförbundet och bolagets teknik används bland annat för att livesända just ishockey men även andra idrotter.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga