Academic Work · Publicerad 16 apr 2021

Studerar du IT och söker ett meriterande deltidsjobb vid sidan av dina studier? Vill du få en fot in på ett bolag med stark entreprenörsanda och utvecklingsmöjligheter på sikt? Om du har grundläggande kunskap inom hård och mjukvaru-relaterade problem och har minst 3 terminer kvar på dina studier så är rollen som IT-support på deltid något för dig. Sök tjänsten idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en IT-support med start omgående till vår kunds IT-team i Kista. Företaget växer och behöver nu förstärkning av IT-support ca. 16h/veckan. För dig med stort driv och ambitioner inom IT finns alla möjligheter att utvecklas. Tillsammans med ett sammansvetsat kompetent team på ett växande bolag får du både ta del av och bidra med kunskap.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig löpande.

Arbetsuppgifter

Som IT-support kommer du stötta dina kollegor med teknisk problemlösning samt vara med i utveckling av att skapa en funktionell IT-miljö.

Du kommer till exempel att:
 • Skapa en funktionell arbetsmiljö för anställda och besökare vilket bland annat innebär samla in ny och gammal maskinvara
 • Ansvara för IT-relaterade arbetsuppgifter kopplat till Onboarding /Offboarding av personal vilket innebär skapande av konton för ny personal samt tillhandahållning av maskin-och telefonabonnemang
 • Agera support för både hård-och mjukvaruproblem till intern personal
 • Felsöka hård och mjukvara
 • Identifiera säkerhetsrisker och arbeta för hur de kan förhindras
Tjänsten passar dig som har ett stort driv att utvecklas inom IT. Du kommer sitta i ett team med kompetenta kollegor och här får du erfarenhet av att arbeta på ett internationellt bolag i framkant.

Vi söker dig som

Vi söker dig som arbetat i en IT-relaterad roll tidigare och som har grundläggande förståelse för underhållning och utveckling av en välfungerande IT-miljö.

Vi ser även att du har:
 • Tidigare kunskaper inom Office-paketet och Exchange
 • Studerar eftergymnasial utbildning inom IT och har minst 3 terminer kvar på dina studier
 • Har kunskaper inom hårdvara och hur de ska underhållas på daglig basis
 • Förståelse för hur felsökning av program går till
 • Grundläggande kunskap i Active Directory och i Microsoft Exchange
Som person beskriver du dig själv som en entreprenör med framåtanda, och du har ett stort intresse för IT och teknik. Du har lätt för att hålla en god struktur i ditt arbete och är orädd för att ta kontakt med nya människor. Vidare motiveras du av att lösa problem och strävar alltid efter att förbättras.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: ca. 16h/veckan - mestadels halvdagar
 • Placering: Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga