Academic Work · Publicerad 23 juni 2021

Gillar du att bygga relationer, ha roligt på arbetet och vill jobba i en organisation som gör skillnad? Vi på Life in Mind utbildar varje år tusentals människor i hjärt-lungräddning och Första hjälpen! Life in Mind är inne i en expansiv fas och söker nu en social Account Manager som vill vara med och utveckla företaget, genom att nå ut till företag med våra moderna webbaserade utbildningar i HRL och första hjälpen!

Information om uppdraget

Uppdraget startar vecka 34 och du förväntas arbeta 16-24 timmar i veckan med goda möjligheter att jobba mer vid behov. Du kommer själv kunna välja vilka dagar du vill jobba så att det på bästa sätt passar ditt schema. Rollen som Account Manager innebär att du arbetar med egenförsäljning, du kontaktar tidigare och potentiella företagskunder via telefonen och inventerar deras behov för webbaserade utbildningar. Du är kundens första kontakt och därför en viktig nyckelspelare för att få företaget att växa! Arbetstiderna är flexibla och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du erbjuds

Goda karriärs- och utvecklingsmöjligheter

En arbetsplats där vi kan lova dig att du kommer ha roligt

En roll som är mångsidig där du får en bred kompetens

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Kontakta potentiella och befintliga företagskunder över telefon och arbeta för att skapa bra relationer med kunderna

Sälja in webblösningen (HLR) till företag och driva affären i mål

Vi söker dig som

Har viljan att leverera utmärkt kundservice

Har arbetat med kundkontakt och service där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och brinner för att bygga långvariga relationer med kunder/samarbetspartners

Som person är du:

Resultatinriktad

Problemlösande

Ansvarstagande

Övrig information
  • Start: Augusti, V.34
  • Omfattning: Deltid, ca 2-3 dagar/veckan,
  • Placering: Stockholm, distansarbete
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Life in Mind erbjuder företag och privatpersoner utbildningar i HLR. Kombinationen av kunskaper i HLR och en hjärtstartare tillgänglig räddar nämligen liv, på riktigt. Life in Minds gemensamma mål är att hela tiden ha roligt på arbetsplatsen, hålla hög kvalitet och alltid vara moderna och uppdaterade!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga