Academic Work · Publicerad 29 mars 2021

Med ett starkt intresse för IT, teknik och service kommer du långt hos Sinch! Här arbetar du med de senaste teknikerna i en kultur prägat av gemenskap och innovation. Dina förutsättningar att utvecklas är enorma och eftersom du kommer in i mitten av en tillväxtresa kommer dina idéer och tankar betyda mycket för företagets och IT-supportens framtid. Vi hoppas detta kan vara ditt nästa steg och ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Sinch söker förstärkning till interna IT-supporten som i takt med företaget växer mer än någonsin. I dagsläget består teamet av 17 drivna och teknikintresserade medarbetare och här befinner du dig i en kreativ och öppen miljö där teamwork är centralt. I rollen arbetar du med de senaste teknikerna och då företaget är i en enorm tillväxtfas blir du också en viktig spelare för att forma IT-supporten och ge input kring fokusområden framåt.

I rollen erbjuds du
 • Långsiktiga utvecklingsmöjligheter internationellt och nationellt på ett växande bolag
 • Arbeta i ett team med kunniga kollegor med mycket frihet där beslut tas gemensamt
 • Arbeta på ett modernt teknikbolag med de senaste teknikerna som bland annat Azure och AWS
Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Sinch AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig löpande, där ambitionen är en överrekrytering till Sinch om alla parter är nöjda med samarbetet. Som introduktion kommer du att gå bredvid en senior kollega för att efter en tid börja arbeta mer självständigt. Onboardingen kommer att ske på plats på Sinch, men därefter sker arbetet remote tills dess att rekommendationerna säger annat.

För den här tjänsten rekryterar vi mycket på motivation för tjänsten och Sinch som bolag, så vi rekommenderar dig att skicka in ett personligt brev med din ansökan för ökade chanser att gå vidare i processen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du ansvara för att ge first och second-line support till organisationens interna medarbetare över hela världen genom att ta emot ärenden av olika karaktär från ärendehanteringssystemet. I supporten arbetar du tillsammans med kollegor för att vara behjälplig med att lösa problem relaterade till IT och teknik.

Du kommer till exempel att:
 • Agera first line- och second line support
 • Installera och reparera datorer
 • Svara samt lösa ärenden i IT-supporten
 • Felsöka hård- och mjukvara
 • Kontohantering i Active Directory och stödsystem
 • Dokumentera lösningar/guider för att förenkla sitt egna samt IT:s jobb
Tjänsten passar dig som vill utvecklas på ett bolag i framkant av nya tekniker. För dig som ser en karriär inom IT är detta en perfekt möjlighet att få en fot in på ett bolag där du kan utvecklas långsiktigt.

Vi söker dig som

Minst 1 års erfarenhet inom ett supportrelaterat yrke innefattande erfarenhet från nedan områden:
 • Goda kunskaper om klient OS (MAC OS och Windows)
 • Goda kunskaper om Office 365 och infrastrukturen bakom office 365
 • Goda kunskaper i felsökning av hårdvara samt utbyte av komponenter (Ram, HDD etc.)
 • Erfarenhet av att arbeta i Microsoft Active Directory
 • Erfarenhet av support för mobila enheter (Smartphones)
 • Du behöver även tala och skriva flytande i det engelska språket då detta är organisationens koncernspråk och det huvudsakliga arbetet kommer ske på språket.
Det är meriterande om du har en god förståelse för Microsoft miljö i allmänhet och om du har studerat en eftergymnasial utbildning inom IT.

Som person gillar du problemlösning och trivs med att ta mycket eget ansvar. Du har en god social förmåga och anpassar ditt arbete utifrån ärendens karaktär. Samtidigt tycker du om att ge en god upplevelse till användarna genom att utnyttja din pedagogiska förmåga när du förklarar lösningar till problem. I rollen krävs det även att du arbetar kvalitetsmedvetet och att du därför utför arbetsuppgifter från start till mål utan att bortse från detaljer. I och med Sinch framåtsträvande kultur krävs det att du för att uppnå detta är genuint ordningssam och ser stolthet att ha en arbetsplats där ordning är viktigt, men självklart inte blodigt allvar.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Sinch huvudkontor på Kungsholmen
 • Arbetstider: Kontorstider mån-fre 8-17 med undantag var sjätte vecka då du kommer arbeta så kallade "Asian Pacific Shifts" Detta innebär istället arbetstider 04:00-10:00 mån-fre.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Sinch önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sinch AB är ett serviceföretag som inriktar sig främst på telekommunikation- och molnkommunikation. Företaget kopplar utvecklare och företag till människor för att förenkla integrationen med global kommunikation inklusive data, röst och sms i appar, affärsprocesser och IOT-enheter. Läs mer om företaget på hemsidan: Sinch AB
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga