Academic Work · Publicerad 29 mars 2021

För den här rollen välkomnar vi kandidater med olika bakgrunder och erfarenheter där det viktiga är att du söker en roll där du får göra vad du anser dig bäst på: leda, vara närvarande och få ditt team att arbeta åt samma håll. Rollen är för ett team som erbjuder tekniska lösningar inom vård, omsorg och sjukvård. Känns detta som rollen för dig? Läs vidare!

Information om uppdraget

Hos vår kund ska en arbetsledare gå vidare i karriären. Företaget arbetar bland annat med hjälpmedel inom vård och rehab.

Teamet som arbetsledaren leder består av kunniga och kompetenta tekniker. Därav handlar rollen som arbetsledare för detta team inte om att vara expert på det teamet gör, där är teamet redan är fullt av experter.

Rollen som arbetsledare för detta team handlar istället om att leda, vara närvarande, fördela arbete och se helheten.

Vi söker nu dig, den nya arbetsledarrollen i detta team! Uppdraget sträcker sig initialt från juni till och med oktober men för rätt person som trivs i rollen finns goda möjligheter att bli direktanställd hos vår kund och fortsätta i rollen även på lång sikt.

För att passa i rollen kan du erfarenhetsmässigt komma från en rad olika håll, exempelvis:
 • kanske har du teknisk bakgrund och erfarenhet med vana att leda team?
 • kanske kommer du från vården med god inblick i rehabilitering (sjukgymnast eller liknande)
 • kanske har du en bakgrund som träslöjdslärare eller lärare inom annat praktiskt ämne och önskar praktisera en annan sorts ledarskap i en ny utmaning?
De erfarenheter som kan göra dig till en lämpad kandidat för denna tjänst är som sagt många. Det viktigaste är att du genom tidigare erfarenhet utvecklats till en ledare med förmåga att leda, vara närvarande och stötta kollegorna i ditt team och leda teamet i uppsatt riktning.

Du erbjuds
 • en roll på ett företag som gör mycket gott för de många människorna.
 • en dedikerad konsultchef som följer med under uppdraget, från rekryteringsprocess till avslutat uppdrag eller kanske till och med överrekrytering till vår kund.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.
Arbetsuppgifter

Vi har varit inne på detta tidigare men för att summera: denna roll handlar om att möjliggöra för teamet att leverera utifrån sin fulla potential. Detta görs genom att leda och fördela arbetet för en grupp kompetenta tekniker på ett sätt där din ledarskapsexpertis och deras tekniska expertis kommer till sin fulla rätt.

Vi söker dig som
 • Har bevisad erfarenhet som ledare.
 • Finns tillgänglig för arbete juni till oktober. Vi respekterar givetvis att du kommer vilja ha viss semester i sommar men under exempelvis de mest populära semesterveckorna kommer du behövas på plats.
 • Behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då det är arbetsspråk.
Som person är du trygg och förtroendeingivande. Du är dessutom resultatinriktad för att styra gruppen i rätt riktning samt relationsskapande för att få gruppen att följa dig på utstakad väg.

Övrig information
 • Start: Maj/Juni
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Sundbyberg
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga