Academic Work · Publicerad 5 maj 2021

Tillsammans med Sveriges största mediehus, kommer vi erbjuda ett skräddarsytt Traineeprogram inom Salesforce/Sales cloud, en unik möjlighet för din fortsatta karriär! Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet av fullstack-utveckling, som är grym på JavaScript och som drömmer om att djupdyka i Salesforce. Här får du chansen att stärka ditt CV samtidigt som du får arbeta på ett nytänkande företag som leder den digitala förändringsresan. I rollen kommer du utveckla produkter och plattformar som faktiskt gör skillnad för samhället. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker för vår kunds räkning en fullstackutvecklare som nu vill utvecklas genom ett skräddarsytt traineeprogram inom Salesforce. Hos detta mediehus får du vara med och utveckla de produkter och plattformar som används av några av Sveriges starkaste varumärken.

Så här beskriver två av dina framtida kollegor varför de trivs så bra:

"Nu har jag jobbat här i ett år och från dag ett så har jag fått vara med och utveckla våra plattformar. Tack vare Salesforce utbildningar har jag kunnat bidra med kunskap och lösningar från dag ett. Jag trivs bra för att jag känner att jag får utmanas och utvecklas varje dag på jobbet. Stämningen på företaget är härlig, alla är vänliga och det är bra samarbeten inom och mellan teamen.

"Från första dagen så har teamet stöttat och uppmuntrat mig att bara köra och lära sig under vägens gång. Vi jobbar väldigt mycket i par- och mobbprogrammering, men det finns även tid för att individuellt lösa andra issues. Det är högt tempo och god stämning. En fantastisk arbetsplats helt enkelt."

Du erbjuds
 • Ett skräddarsytt traineeprogram inom Salesforce/Sales Cloud, gedigen introduktion och en dedikerad mentor i teamet som stöttar dig på plats.
 • Du får arbeta i ett tvärfunktionellt självstyrande team som hjälper varandra och har roligt tillsammans. Dessutom får du möjlighet att bredda din yrkeskompetens och lära dig moderna tekniker som sätter användaren i fokus.
 • Meriterande erfarenhet på ett företag som ständigt driver den digitala utvecklingen framåt. Uppdraget är långsiktigt, där vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som fullstackutvecklare hos vår kund kommer du att ingå i ett nybildat affärssystem-team, med uppdraget att bygga den CRM-plattform som i princip hela mediekoncernens intäkter strömmar genom: Allt från digitala prenumerationer, annonsintäkter och samarbeten till event. Plattformen är baserad på Salesforce mot teamets användare, med integrationslager och mikrotjänster skrivna i node.js.

Du kommer att arbeta autonomt och nära kundens användare, gärna med par- och mobbprogrammering. Teamet arbetar agilt och releasar flera gånger varje dag. Här kommer du ingå i en gemensam utvecklingsavdelning där tech stacken är föränderlig och teamet väljer verktyg och programmeringsspråk efter vad som är bäst för produkterna och plattformarna.

Några av de vanligaste teknikerna som du kommer använda är:
 • Node.JS
 • vanilla JavaScript/HTML/CSS
 • Salesforce (apex, lightning web components)
Vi söker dig som
 • Några års arbetslivserfarenhet av fullstack-utveckling, och grym på JavaScript
 • Eftergymnasial utbildning inom IT
 • Har arbetat med CRM-system och har stort intresse för att lära dig Salesforce/Sales Cloud
 • Har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, då arbetsuppgifterna kräver det
 • Kan starta senast 5 augusti
Det är såklart meriterande om du har kommit i kontakt med Salesforce tidigare, men inget krav.

Som person:
 • Har du en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta med andra
 • Är du affärsmässig och har ett intresse för affärslogik
 • Självgående och har en förmåga att se ett användarperspektiv i det du utvecklar
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, senast 5 augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Centrala Stockholm, just nu på distans
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Salesforce är en molnbaserad CRM-plattform som användas av fler än 150 000 företag världen över. Salesforce är känt som ett av världens mest innovativa företag och har blivit hyllat världen över för sina molnbaserade CRM-plattformslösningar. De har tillsammans med partnerbolag och kunder i Sverige märkt av en väldig efterfrågan på konsulter med kunskap inom Salesforce-plattformen. Tillsammans med Academic Work och Sveriges största mediehus får du chansen att lära dig!
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga