Academic Work · Publicerad 19 okt 2021

Affärer + siffror + planering = du? Är du dessutom också utbildad inom bygg och anläggning så söker vi nu två Entreprenadingenjörer till NRC Group Sverige. Läs mer nedan och sök tjänsten idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

NRC Group är en expansiv järnvägs- och markentreprenör som arbetar med infrastruktur i Sverige, Finland och Norge. Vi bygger vägar, broar, tunnelbana och är experter inom alla teknikområden inom järnväg och är den ledande järnvägsspecialisten i Norden.

NRC Group Sverige är indelat i tre affärsområden, anläggning, projekt och underhåll. Inom affärsområde anläggning utför vi alla typer av mark- och anläggningsarbeten för infrastrukturutbyggnad, byggnation av bostäder, lokaler för offentlig verksamhet och industrier.

Vi är inne i en expansiv fas och söker nu två entreprenadingenjörer till affärsområde anläggning med arbetsområde Mälardalen (Region Öst). I Region Öst är vi för närvarande involverade i ett större exploateringsprojekt i Upplands-Bro kommun. Här projekterar och utför vi markarbeten för 650 nya lägenheter, inklusive VA, husgrunder och utemiljö. Vi står även i startgroparna för fler nya projekt i regionen.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör är du en viktig del i projektgruppen från start till färdigt projekt. I rollen ingår ansvar för det administrativa arbetet i projektet. Du kommer att arbeta nära både platschef och produktion och tillsammans med platschefen hantera kund- och leverantörskontakter och inköp. Du kommer även att vara delaktig i upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplaner, budgetuppföljning samt delta i projektets KMA-arbete.

För att lyckas i jobbet krävs det att du är en lagspelare med affärssinne som trivs i rollen som problemlösare. Du har ett stort intresse för projektekonomi och som person är du driven, kreativ och noggrann och har lätt för att bygga varaktiga kundrelationer.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Har erfarenhet från mark- och anläggningsbranschen och därigenom kunskap inom entreprenadjuridik
 • Har goda kunskaper i Microsoft Office, framför allt Excel samt Project
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska och i både tal och skrift
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du även har erfarenhet av KMA (kvalitet, miljö och arbetsmiljö) och/eller ÄTA-hantering.

Hos NRC Group erbjuds du:
 • En trygg anställning hos ett stabilt företag i en stor koncern
 • Stor variation i arbetet genom breda ansvarsområden och många kontaktytor
 • Möjlighet att utvecklas och ta stort ansvar från dag ett
 • Bli en del av ett gäng som har kul tillsammans
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen hanteras av Academic Work, men du blir anställd hos NRC Group.

Övrig information:
 • Start: Enligt överenskommelse men gärna omgående
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Mälardalen
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NRC Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
NRC Group finns i Sverige, Finland och Norge där även huvudkontoret finns. Koncernen sysselsätter drygt 2 450 medarbetare, varav ca 450 i Sverige, och omsätter ca 6,5 miljarder norska kronor. NRC Groups aktie är noterad på Oslo Børs med tickerkoden NRC. Läs mer om NRC Group här.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga