Academic Work · Publicerad 30 apr 2021

Vår kund är ett konsultföretag som arbetar med projekt av varierad storlek och komplexitet, främst inom Sverige. Företaget är specialiserade på design av produktionsanläggningar och täcker in alla kompensområden som processdesign, automation, industriell IT och validering/kvalitetssäkring inom läkemedels-, livsmedels- industri och energibranschen. Är du nyfiken och redo att kliva in på framtidens konsultföretag? Då kan detta jobbet vara för dig! Sök tjänsten redan idag då vi selekterar ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Som valideringsingenjör kommer du ingå i en grupp om cirka tio personer som bland annat arbetar med kvalitetssäkring, test, validering och kravställning för produktionsprocesser inom främst Life Science och Livsmedel. Som konsult kan du vara stationerad ute hos företagets kunder men likväl arbeta inhouse i deras projekt samt med dokumentering, uppföljning och testarbete. Du kan även få möjlighet att arbeta med flertalet projekt parallellt.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett innovativt företag där du får möjligheten att påverka din roll och växa tillsammans med företaget. Du kommer få samarbeta med seniora kollegor som har bred kompetens inom branschen, och få ta del av spännande projekt som utvecklar dig i rollen som valideringsingenjör. Om alla parter är nöjda med samarbetet finns goda möjligheter att bli överrekryterad till kund.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Kort sammanfattat kommer du att arbeta inom nedan områden kopplat till företags olika produktionsprocesser.
 • Kvalitetssäkring
 • Test
 • Validering
 • Kravställning
Övrig information

Då företaget för tillfället arbetar med ett stort intressant projekt hos en kund nere i Skåne så behöver du vara flexibel att kunna resa dit och arbeta under bestämda veckor. Boende och dylikt arrangeras av företaget. Detta projekt är en otrolig möjlighet att få gå parallellt med seniora kollegor som har samma roll som dig, men har arbetat inom företaget under en längre tid.

Vi söker dig som
 • Är utbildad högskole- eller civilingenjör med inriktning mot kemi, bioteknik, kemiteknik eller läkemedel.
 • Har ett intresse för kvalitet och säkerhet
 • Tjänsten kräver att du har mycket goda kunskaper i både engelska och svenska, i både tal och skrift
Meriterande är om du:
 • Har tidigare arbetat med test eller verifiering och därmed erfarenhet av protokoll samt dokumentation, eller under studietiden kommit i kontakt med företag inom läkemedelsbranschen
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna från läkemedelsindustrin med inriktning mot produktion och investeringsprojekt
 • Har tidigare erfarenhet av GMP
Som person är du konsultmässig och lyhörd för kundens samt dina kollegors behov. Vi ser gärna att du är en problemlösare som kan tänka utanför ramarna. Du har ett förtroendeingivande sätt och en god förmåga att bygga relationer. Du besitter god struktur och driver projekt och processer framåt. Det är av stor vikt att du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm (men med flexibilitet att kunna utgå från företagets kunder som är inom området Uppsala till Södertälje).
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vår kund är ett ingenjörsföretag med dedikerade medarbetare som har stor kompetens inom områdena automation, validering, kvalitet, process, validering och kvalitetssäkring. Företaget erbjuder konsulttjänster inom läkemedels-, livsmedels- industri och energibranschen där konsulterna är deras främsta tillgång och de arbetar aktivt med att vara en attraktiv och gynnsam arbetsgivare där man som anställd trivs och utvecklas som person och i sin yrkesroll.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga