Accigo AB · Publicerad 9 okt 2019

Välkommen till ett växthus med människor som hjälper sina kunder med digital affärs- och verksamhetsutveckling. Vi söker dig som har ett prestigelöst förhållningssätt och erfarenhet från att jobba agilt med marknadsfrågor.

I rollen som

Nordisk Marknadsansvarig på Accigo kommer du bevaka, stärka och positionera Accigo som varumärke. Uppdraget innebär att du kommer arbeta med varumärkesstrategier för både medarbetare och deras konsultvarumärken och företagets tjänsteutbud. En stor del av ditt arbete blir att stödja organisationen i produktion av engagerande innehåll i form av bland annat; text, bild, video och podd. Som marknadsansvarig ansvarar du för att leda arbetet i Accigos marknadsforum, planera och driva projekt, kampanjer och annonsering samt ansvara för optimering och tillväxt. Rollen ansvarar för samarbetet och koordinering med externa samarbetspartner såväl som interna affärsenheter (Hub:ar).
  • Marketing automation
  • Omvärldsbevakning
  • Hubspot & CRM
  • Innehållsansvarig
  • Kundevent
  • Säljdrivande aktiviteter
  • Delansvarig i upphandling och partnersamarbeten
Du har en bakgrund som speglar erfarenheter från tjänstesektorn. Det är meriterande om du har jobbat med marknadsfrågor inom IT-branschen med vana att paketera komplexa tjänsteutbud.

Vi letar efter dig som kan inspirera dina kollegor i frågor som rör marknad och varumärkesfrågor. Du har förståelse för tjänsteförsäljning inom IT och vi ser gärna att du kommer från en liknande bransch eller är van att arbeta med komplexa tjänsteutbud.

Du är en kommunikativ stjärna som kan inspirera en organisation i olika marknadsfrågor.

Om Accigo

Som en del i en kultur där man tar fullt ansvar hela vägen, krävs en organisation där man som medarbetare har fullt mandat och ansvar hela vägen. Vårt sätt att organisera oss funkar bra i dagens digitaliseringssamhälle, där nya utmaningar påverkar hur man levererar och samarbetar ihop. På Accigo har vi inte traditionella hierarkier och chefer. Vi är istället en nätverksorganisation som är värderingsstyrd. Våra medarbetare har mandat och befogenhet att driva och utveckla våra kunder fullt ut. Istället för att några få chefer eller ägare fattar beslut åt många, fattar vi medarbetare beslut åt oss själva. På så sätt kan Accigo vara en organisation som är ambitionsdriven på riktigt! Vi är medarbetarägda och styrs inte av kortsiktiga ägardirektiv, utan vi finns till för att hjälpa våra kunder i deras utvecklingsresor, på lång sikt.

Vi tror på ständig utveckling och att alltid skapa sammanhang som gynnar både våra medarbetare och kunder, där vi kan växa tillsammans. Läs mer om Accigo här.

Nyfiken på att veta mer?

Har du några frågor om uppdraget får du gärna kontakta mig, Emma Knaggård Wendt, Konsultchef ekw@kimm.se Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

När du blir en av oss

Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
22 okt 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadschef

Inga fler liknande jobb tillgängliga