ActiWay · Publicerad 26 aug 2020

Har du ett genuint intresse för IT och ser dig själv i en bred teknisk roll som IT specialist för en attraktiv hälsoportal?

ActiWay är ledande aktören i Norden inom hälsoförmåner. Vill du jobba i ett hjärtligt och prestigelöst företag som erbjuder en produkt som människor mår bra av? Hos ActiWays avdelning inom IT blir du IT-specialist för vår hälsoportal som riktar sig till mer än en kvarts miljon användare.

Vi erbjuder dig
 • Möjlighet att jobba med ett innovativt onlinesystem för hantering av olika hälsoförmåner
 • En bred teknisk roll där du får möjlighet att påverka nya arbetssätt, t ex utveckla automatiserade tester
 • Familjär stämning i en verksamhet med korta beslutsvägar
 • En verksamhet i tillväxt med många stora kunder
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som IT-specialist hos ActiWay får du en varierad roll med tekniska utmaningar i ett mellanstort bolag i expansion. Du blir en del av IT och får en bred teknisk roll där du arbetar med ActiWays hälsoportal. Detta innebär att du bland annat:
 • Åtgärdar avvikelser vid applikationstester
 • Gör avancerad felsökning av tekniska problem i systemet
 • Har kontakt med extern utvecklingspartner
 • Har kontakt med kollegor i Finland och Polen
 • Ansvarar för integrationer mot andra system
 • Säkerställer en god drift och datasäkerhet för ActiWayssystem
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du blir en del av ett team inom IT som idag består av två andra personer i det svenska teamet, varav den ena arbetar mot kund med implementationer. Vi är innovativa och gillar förändring och välkomnar nya tankar och idéer kring våra lösningar. Din arbetsplats blir i ljusa, moderna lokaler i Vasastan. Kollegor finns även hos systerbolag i Polen och Finland, och du kommer också att arbeta med dem.

Mer om dig

För att lyckas i den här rollen söker vi dig som har en bred teknisk grund att stå på exempelvis god förståelse för systemutveckling eller inom IT-support. Vi ser gärna att du har kunskap inom följande:
 • MySQL
 • PHP eller annat programspråk för att kunna hantera kod snarare än nyutveckla
 • Excel
 • API:er
Det är positivt om du även har kännedom kring SQL, Javascript, HTML. Som IT-specialist behöver du vara analytisk, systematisk och en god team-player. Du tar naturligt egna initiativ och tycker om en varierad vardag full av problemlösningar och nya tekniska utmaningar. Språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal som skrift, är ett krav.

Följ med på ActiWays framgångsresa och kom till en arbetsplats där man har roligt ihop - varje dag!

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 sept 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst , Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga