ActiWay · Publicerad 30 aug

Brinner du för att jobba med kundservice? ActiWay söker nu fler medarbetare till kundservice i Stockholm, sök redan idag!

Brinner du för att jobba med kunder och service? Är du duktig på att bygga goda och långsiktiga relationer? Trivs du i en kommunikativ roll med många kontaktytor? I så fall är det dig vi söker till en spännande roll hos ett modernt tillväxtföretag som erbjuder en digital produkt för hantering av friskvårdsbidraget och andra hälsoförmåner. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en del av ett positivt gäng i ett innovativt tillväxtföretag som står för familjär stämning, där beslutsvägarna är korta och samarbete står högt på agendan. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget. Tjänsten är placerad i nya fräscha lokaler nära Odenplan med närhet till service och goda kommunikationer.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Besvara frågor och serva kunder, användare och leverantörer genom daglig kontakt via telefon och mail
  • Arbeta i CRM-systemet Lime med uppdatering av kundregister och övrig administration rörande kunderna
  • Supportera kunder, användare och leverantörer rörande frågor om ActiWays egna portal
  • Med hjälp av givna mallar administrera kvitton
  • Hantera inkommande ärenden via ärendehanteringssystemet Zendesk
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ActiWay är ett företag i ständig tillväxt och består idag av ett härligt gäng på 15 medarbetare. Tillsammans med ytterligare två medarbetare kommer du att vara företagets ansikte utåt och ansvara för kundservice. Tjänsten är på heltid med start omgående. De första 3 månaderna kommer du inledningsvis att vara anställd som konsult hos TNG. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att bli rekryterad för en fast tjänst hos ActiWay. Rollen är på heltid och dina arbetstiden är schemalagda må-fr 08.30- 17.00 alternativt 09.30-18.00.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för kundservice och trivs med att kommunicera med kunder via telefon och mail. Du förstår vikten av att vara företagets ansikte utåt och är stolt över ditt sätt att hantera kontakten med kunder. Vi ser gärna att du har god systemvana och hanterar officepaket väl. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Lime CRM system eller något annat CRM-system eller affärssystem. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är kommunikativ, serviceinriktad och relationsbyggande samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta är det även ett plus om du är intresserad av hälsa och friskvård eller utövar någon sport.

Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du har drivet och viljan att lära dig samtidigt som du som person agerar med prestigelöshet och är redo att följa med på ActiWays fortsatta tillväxtresa. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd utav oss på TNG och arbeta ute hos vår kund. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga