Ada Digital · Publicerad 11 feb

Vill du jobba i ett innovativt företag där du tillsammans med skickliga kollegor utvecklar kreativa och kundanpassade lösningar?

Hos elskling.se i Stockholm får du chansen att jobba med utveckling och design i ett företag där entreprenöriell anda råder. Vi jobbar kreativt, testar ny teknik och har kul tillsammans!

Du blir en värdefull kollega i ett team av webbutvecklare där vi ständigt lär oss nya saker genom att vi delar med oss av våra kunskaper och erfarenheter till varandra och vågar tänka nytt. Det är en familjär stämning på arbetsplatsen och vi är glada att kunna välkomnar dig till vårt kontor som är beläget mitt i hjärtat av Stockholm!

Vi erbjuder dig

Kontoret är placerat mitt i hjärtat i av centrala Stockholm. Här får du:
  • En bred roll med möjlighet att jobba kreativt och att testa ny teknik
  • Varierade arbetsuppgifter där du jobbar med alla Elsklings produkter
  • Flera utvecklingsvägar där du har möjlighet att utvecklas utifrån dina intressen
  • Förutsättning till balas mellan privat-och arbetsliv
  • Möjlighet att bidra till att förenkla för privatpersoner och företag att välja bland över 5000 elavtal
DET HÄR GÖR DU HOS OSS
  • agil webbutveckling, webbdesign och underhåll av webbsidor
  • kodning i HTML5, CSS3
  • programmering i Javascript
  • delta i mindre och större utvecklingsprojekt
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Det är totalt 16 anställda på företaget och i ditt närmast team får du arbeta med 4 andra ambitiösa utvecklare. Det blir ett varierat arbete där du får jobba med både design och programmering i olika spännande projekt som är kopplade till alla Elsklings produkter; elskling.se, elskling.no, företagstjänster och jämförsäkring.se. Då Elskling.se sedan mars 2018 ingår i Zmarta Group är vi glada att kunna erbjuda nya spännande projekt tillsammans med Zmarta och utvecklingsvägar inom båda bolagen.

Mer om dig

Vi tror att du är en utvecklingsinriktad person som drivs av ditt intresse för webbdesign. Du gillar att arbeta i team och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter till andra. Du har erfarenhet av webbdesign och webbutveckling i CSS, Javascript och HTML sedan tidigare. Har du programmeringskunskaper i PHP är det meriterande, men inget krav. Har du skapat konsumentanpassade webbsidor är detta också ett plus.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare