Addnature · Publicerad 14 okt 2020

Söker du efter nya och äventyrliga utmaningar? Vill du kombinera jobb med dina intressen inom friluftsliv och cykel? Då ska du ta chansen att jobba hos oss! En av våra medarbetare går på föräldraledighet i december och nu söker vi efter en kunnig och äventyrlig frilufts- och cykelfantast som kan ersätta honom under ett år från och med november, med chans till förlängning.

Addnature är ett e-handelsföretag med fysisk butik i Stockholm, samt vår cykelbutik Bikester i Sickla. Från företagets fyra kontor i Stuttgart, Berlin, Lyon och Stockholm driver vi online- och offline specialisthandel för cykel och outdoor i hela Europa. Med en internationell strategi och många år av branscherfarenhet, erbjuder vi våra kunder det senaste inom cykel och outdoor.

Rollbeskrivning
Som säljare på företagsavdelningen kommer du att vara en del av ett växande team som idag består av fyra personer fördelade på huvudkontoret i Stuttgart och kontoret i Stockholm. Du rapporterar till Head of B2B i Stuttgart och jobbar tillsammans med en account manager i Svergie

I din roll är du ansvarig för att driva försäljning till både nya och befintliga företagskunder. Du stödjer det internationella teamet att utveckla nya lösningar på marknaden för att möta kundernas behov.

Under arbetsveckan fördelar du din tid mellan affärsutvecklingsprojekt och nykundsbearbetning. Du kommer att ha kontakt med kunder på daglig basis och jobba i nära samarbete med ditt team för att ge våra kunder anledning att komma tillbaka och utveckla företaget mot nya försäljningsmål.

I normalfall är kundbesök varje vecka samt resor till huvudkontoret i Stuttgart på kvartalsbasis en självklarhet som säljare på företagsavdelningen, men på grund av den rådande situationen så jobbar vi utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer vilket innebär att alla jobbar hemifrån och genomför endast de högst prioriterade utlandsbesöken och kundmötena fysiskt.

Din profil
  • Minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning
  • Målfokuserad lagspelare
  • Passion för friluftsliv, cykling och de produkter vi brinner för
  • Utmärkta MS-Office färdigheter
  • Erfarenhet av att arbeta i HubSpot eller liknande CRM-verktyg
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, tyska är ett plus
Vi tror att du är affärsinriktad och att du älskar att interagera med kunder och knyta nya kontakter. Du kan prestera på ett mycket självgående sätt - även om du först och främst är en lagspelare. Du drivs av möjligheten att bredda din kunskap såväl som att utveckla andra inom ditt kompetensområde, arbeta mot höga standarder och gemensamma mål. Som person är du organiserad och följer ambitiöst upp försäljningsprocesser med viktiga intressenter. Du har goda ledaregenskaper och flera års erfarenhet av B2B-försäljning.

Ansökan
Rekryteringsprocessen sker löpande, så vänligen ansök genom att ladda upp ditt CV och personligt brev så snart som möjligt, men senast den 25 oktober. Vi ber dig skicka in ditt CV och personliga brev på engelska. Även Intervju kommer hållas på engelska.

Om du har några frågor om anställningen, kontakta Astrid Kjellin på 073-723 72 73.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Addnature
Vi är ett företag med en stor passion för friluftsliv och med en engagerad personalstyrka som brinner för det dem gör. Vi värderar service och kunskap högt och strävar alltid efter att hjälpa våra kunder med deras önskemål. Målet är att alltid erbjuda det lilla extra. Som medarbetare hos oss jobbar du på en rolig, avslappnad och emellanåt intensiv arbetsplats där det finns möjligheter till individuell utveckling.

Enkelt sagt så är vi ett företag som lever för äventyren, stora som små. Oavsett väder kan du alltid hitta oss ute i naturen. Vi väljer hellre en natt i sovsäck under en stjärnklar himmel än en natt i en bekväm hotellsäng. Vi föredrar att uppleva vildmarken i våra skitiga friluftskläder framför att klä upp oss i storstaden - när alla är inne vill vi bara vara ute. Vi känner till alla fallgropar och problem vi måste lösa ute i naturen och väljer därför vårt sortiment med stor omsorg. Vi har själva testat många av våra produkter och kan därför garantera högsta kvalité. Vi älskar helt enkelt naturen och vill gärna dela den kärleken med andra!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga