Addnature · Publicerad Igår 00:00

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och styra vår fortsatta utveckling för att bli entusiastens självklara val när hen shoppar outdoorprylar? Då är det dig vi söker!

Vi söker en butikschef till vår butik på Birger Jarlsgatan i Stockholm. På Addnature arbetar du i ett ungt expansivt företag i outdoorbranschen. Som butikschef ansvarar du för verksamhet och daglig drift av butiken, du driver arbetet framåt både som ledare och kommersiellt ansvarig där vi ser att du är både kommunikativ och har en coachande ledarskapsstil.

Vem är du?

På Addnature gillar vi att gå vår egen väg och att testa nya saker så med fördel trivs du i en stark entreprenörs-anda med ett lösningsorienterat tänk. Du ska värdera samarbetet med dina kollegor högt och bidra till att skapa en harmonisk och effektiv grupp. Kreativitet, samarbetsförmåga och noggrannhet är viktiga egenskaper hos dig. Vidare ser vi att du är en person som har god erfarenhet av att organisera marknadsinsatser, följa upp försäljningsmål, motivera personal samt att undervisa i god service. Ett visst administrativt arbete och ansvar ingår men vi tror att du är en ”doer” som spenderar mesta tiden på golvet som en utmärkande säljare och förebild.

Vi vill att du är en aktiv utövare av någon aktivitet som relaterar till det vi säljer. Det kan vara vandring, klättring, paddling, cykling eller något annat du gör utomhus.

Villkor

Vi söker dig som har följande:
  • Minst ett års erfarenhet i ledande befattning, med fördel inom retail.
  • Minst två års erfarenhet från försäljning i butik.
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot ekonomi eller liknande, alternativt motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal samt skrift.
  • Goda kunskaper i MS Office.
  • Tidigare arbete nära företagets leverantörer ses som en god merit.
Vi har en vakant tjänst enligt följande:

En tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) på 100% som butikschef med start 1 februari 2018. Kvälls- och helgjobb förekommer.

Ansökan

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” - ej via e-post. Vi önskar CV och personligt brev.

Urval påbörjas omgående och du är välkommen med din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga