Addnature · Publicerad 21 sept 2021

Söker du efter nya och äventyrliga utmaningar? Önskar du att kombinera jobb med dina intressen inom friluftsliv och cykel? Då har du chansen att jobba hos oss! Nu söker vi efter en kunnig och äventyrlig frilufts- och cykelfantast.

Addnature är ett online företag med fysisk butik i Stockholm, samt vår cykelbutik Bikester i Sickla. Från företagets plats i Stuttgart, Berlin, Lyon och Stockholm driver vi olika online- och offline specialisthandel för cykel och friluftsaktiviteter genom hela Europa. Med en internationell strategi och många år av branscherfarenhet, erbjuder vi våra kunder det senaste inom outdoor och cykel.

Rollbeskrivning
Du kommer vara en del av vårt team på kundtjänst och reklamation på vårt nya kontor i Sickla, Stockholm. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat mejl- och telefonkontakt med våra kunder, orderhantering, Klarna samt kontakt med de olika transportföretag som vi jobbar med.

Vi ser att det är viktigt med en flexibel arbetsplats för att skapa en fin balans mellan arbetsliv och privatliv, därför har vi på Addnature AB valt att fortsätta att jobba "remote" vilket innebär att endast en dag är obligatoriskt att vara på kontoret resterande kan man jobba hemifrån.

Personen vi söker
Du ska vara en positiv och stresstålig person med vilja att ge kunden det lilla extra, det är ett plus om du redan sedan tidigare har erfarenhet av handel och servicebranschen. Du är svensktalande samt kan engelska då vi jobbar mycket med Tyskland och det kräver det engelska språket, tyska är ett plus.

Du ser dig själv som en problemlösare och kreativ för att uppnå bästa möjliga resultat för enskild kund. En som älskar att ta ansvar och inte är främmande för snabba förändringar som kommer från ledningen. För oss är det nödvändigt att du är en teamplayer och älskar att jobba i grupp då du kommer att jobba väldigt nära dina kollegor.

Vi önskar att du är en utövare av de aktiviteter de relaterade till de produkter vi säljer då denna tjänst kräver en viss kunskap inom friluft och cykel. Och det är ingen nackdel om du gillar prylar och har en viss känsla av vårt sortiment.

Vilka är vi
Vi är ett företag med stor passion för friluftsliv och en starkt engagerad personalstyrka inom våra områden. Vi värderar service och kunskap högt och strävar alltid efter att hjälpa våra kunder med deras önskemål, målet är att alltid göra det lilla "extra". Som medarbetare hos oss jobbar du på en rolig, avslappnad men emellanåt intensiv arbetsplats med möjligheter till individuell utveckling.

För att hålla det enkelt så är vi ett företag som lever för friluftslivet. Oavsett väder kan vi alltid hittas utomhus. Vi föredrar en natt i sovsäck ute under en vacker stjärnhimmel framför en komfortabel hotellnatt. Vi älskar att uppleva det vilda och fria i våra friluftskläder än att klä upp oss från topp till tå för en kväll i storstaden, när alla är så inne vill vi bara vara ute. Vi känner till alla pit stops och problem vi måste lösa ute i det fria och det är därför vi väljer vårt sortiment med omsorg och tanke. Vi har testat många av våra produkter och kan därför garantera den bäst kvalitén och komforten. Vi älskar helt enkelt det moder jord har givit oss, naturen, och är måna att du ska känna samma som vi!

Villkor
Är en heltidstjänst med start omgående eller efter överenskommelse.

Ansökan
Låter detta intressant för dig? Skicka då in ditt CV och ditt personliga brev omgående, då urval sker fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Serviceyrken

Inga fler liknande jobb tillgängliga