Addnature · Publicerad 26 okt

Nu utökar vi vårt team i Stockholm och söker en;

- Graphic Designer

Om oss

Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Alla har vi en brinnande passion för äventyr bestående av höjdmeter, svett, tårar och ett eller annat blåmärke. En passion så stark att vi för 18 år sen ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar. Idag är vi en av de största inom friluftsliv och vi drivs av att sprida kärleken till hållbart äventyr.

Sen ett par år tillbaka ägs Addnature av Internetstores som är en av Europas giganter inom cykling och friluftsliv. Tillsammans har vi utvecklats och har en stark ställning som experter på såväl e-handel som försäljning i fysiska butiker. Vi har styrkan av centrala och gemensamma lösningar, tillsammans med lokal fingertoppskänsla.

Som en del av Internetstores representerar Addnature experterna inom outdoor, både vad gäller kompetens och sortiment. Vi har fått ett utökat förtroende att visa hur vi kan komma ännu närmare kunderna, leverantörerna och marknaden. Därför söker vi nu Graphic Designer till vårt kontor i Stockholm för att bygga vidare på vårt varumärke och stärka vår position som de små och stora äventyrarnas förstahandsval.

Arbetsuppgifter

I rollen som Graphic Designer hos oss på Addnature är du med i skapandeprocessen av Addnatures visuella profil både on- och offline. Du kommer att ta fram butiksmaterial, trycksaker samt vara med i framställandet av Addnatures digitala marknadsföringsmaterial i våra olika kanaler. Du har mycket goda kunskaper inom Adobe CC Suite och har gedigen erfarenhet av förarbetet innan slutprodukt går till tryck, ett plus är även om du kunskap inom CSS och HTML.

Vi tror helt enkelt att du är en formgivare med en grym förmåga att på ett kreativt sätt inspirera din omgivning i sann Addnature-anda.

Vem är du?

Vi söker dig vars fritid upptas av aktiviteter som nära eller direkt relaterar till de produkter vi säljer. Det är viktigt att du brinner för att vara ute och känner dig hemma i vårt sortiment. Du bör ha förståelse för branschen, tycka om att jobba med och analysera kampanjer samt trivas i det sociala rummet. Under perioder kan det vara intensivt arbete så att du är stresstålig och kan hantera flera uppgifter samtidigt vet vi är en stor fördel.

Krav är att du har tidigare bakgrund som grafisk designer med minst 3 års erfarenhet, har god koll på marknaden, är strukturerad, analytisk och har god kommunikationsförmåga både på engelska och svenska för att trivas inom Internetstores multinationella team.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Du ansöker till tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” - ej via e-post.

Samtliga ansökningar skall vara skrivna på engelska.

Rekryteringsprocessen är i full gång och intervjuer sker löpande, så skriv ihop din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga