Addnature · Publicerad 27 dec 2019

Om oss
Vi är helt enkelt en bunt glada cykelentusiaster som vill dela vår passion med dig.

Sedan ett par år tillbaka ägs Addnature och Bikester av Internetstores som är en av Europas giganter inom cykling och friluftsliv. Tillsammans har vi utvecklats och innehar idag en stark ställning som experter på såväl e-handel som försäljning i fysiska butiker. Vi hämtar styrka från centrala och gemensamma lösningar, tillsammans med lokal fingertoppskänsla.

Som en del av Internetstores representerar Addnature och Bikester experterna inom outdoor och cykel, både vad gäller kompetens och sortiment. Därför söker vi nu en Head of Bike Nordics till vårt huvudkontor i Stockholm för att bygga vidare på vårt varumärke och stärka vår position som de små och stora cyklisternas förstahandsval.

Arbetsuppgifter
Till rollen Head of Bike Nordics söker vi en person som ska arbeta med följande:
  • Definiera, genomföra och kontinuerligt utvecka vår långsiktiga strategi för våra nordiska cykelmarknader (SE, NO, DK & FI)
  • Utveckla och stödja initiativ och projekt som gör köp på våra nordiska cykelmarknader till en enastående upplevelse för våra kunder
  • Kontinuerlig övervakning och utveckling av våra KPI:er avseende affärsmål, resultat och strategisk riktning
  • Adressera och driva möjliga förändringar med lämpliga åtgärder tillsammans med funktionella ledare i vår organisation
  • Inspirera, engagera och utveckla samt leda det tvärfunktionella teamen inom organisationen
Vem är du?
Din passion är cyklar och genom att vara en aktiv del av cykelsamhället har du en djup förståelse för cykelkonsumenterna på de nordiska marknaderna. Vidare har du erfarenhet av att arbeta inom handeln, gärna med cykelfokus.

Du har ett datadrivet tänkesätt kombinerat med förmågan att djupdyka och dra nytt av lämpliga åtgärder inom och med stöd från tvärfunktionella team. Du har utmärkta kommunikationsförmågor och sätter högt värde på transparens gentemot ditt team och kollegor. Du ska kunna se och förstå hur olika delar bidrar till att skapa en fungerande helhet och du gillar balansen mellan att arbeta självständigt, med stark känsla av ägande, och vara en lagspelare.

Du har goda ledaregenskaper och särskilt god förmåga att motivera, engagera och skapa delaktighet för ditt team och kollegor.

Vi ser fram emot din ansökan och en motivering varför du skulle passa hos oss och som Head of Bike Nordics.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning tillämpas) och avser omfattning 100%.

Du ansöker till tjänsterna genom att klicka på ”Sök tjänst” - ej via e-post.

Rekryteringsprocessen är i full gång, så skriv ihop din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga