Addsystems International AB · Publicerad 23 aug 2019

Addsystems söker dig som har intresse för it-system och som vill arbeta med konfiguration, support och underhåll av vår webbaserade plattform, Add. För att trivas i rollen som applikationskonsult/kundsupport ser vi att du gillar gränssnittsdesign, är serviceinriktad, strukturerad och självgående samt trivs med att arbeta i en mindre organisation där du kan vara med och påverka din egen arbetssituation.

Arbetsuppgifter
 • Designa lösningar, mallar & flöden i vårt webbgränssnitt
 • Löpande arbete och underhåll av vår webbplattform
 • Hantera kundsupportärenden via e-post och telefon
 • Leverera lösningar till såväl stora som små verksamheter
 • Testa nya funktioner i Add
Vi ser helst att du
 • är självgående och gillar gränssnittsdesign
 • är kommunikativ och serviceinriktad
 • har ett intresse för utvecklingsarbete inom it
 • är noggrann och strukturerad
 • har minst gymnasiekompetens och arbetslivserfarenhet
 • med tiden utvecklas till applikationsspecialist
 • har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska.
Personliga egenskaper
För oss är dina personliga egenskaper samt en vilja att vidareutvecklas med företaget och plattformen viktigare än tidigare utbildning och erfarenhet. Som person bör du ha en välutvecklad kommunikativ förmåga samt vara öppen, kvalitetsmedveten och ha lätt för att arbeta fokuserat. Vi ser gärna att du är analytiskt lagd samtidigt som du tycker om att ha kontakt med kunder. Du har lätt för att se logiska lösningar med en hjälpsam och noggrann inställning till dina kunder och ditt arbete.

Vad vi erbjuder
Här välkomnas du till en arbetsplats med ett öppet klimat och fina förmåner. Tillsammans med engagerade medarbetare kommer du sitta i ovanligt trevliga lokaler, mitt i centrala Stockholm. Arbetet sker under kontorstid. Du kommer att få en introduktion för att lära dig att konfigurera i plattformen. Efter det kommer du att arbeta självständigt i olika projekt. Företaget genomsyras av hög flexibilitet med korta beslutsvägar och en lättsam inspirerande miljö. Utvecklingsmöjligheter finns för rätt person.

Vi tillämpar löpande rekrytering, välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Mjukvaruföretaget Addsystems startades år 2000. Vi är ett litet och fokuserat gäng som sitter i charmiga lokaler vid Stureplan i Stockholm. Vi erbjuder idag en av marknadens mest avancerade webbplattformar, Add, för verksamhetsledning. Inom ramen för plattformen finns bl.a. hantering av dokument, ärenden, processer, avtal, nyckeltal, egenkontroller och rapporter. Tack vare den snabbt ökade efterfrågan på våra lösningar, expanderar vi nu vår verksamhet och anställer flera medarbetare. Vi har i dagsläget 100 kunder, där vissa av dem varit med oss sedan starten för 19 år sedan. Add erbjuds som en molntjänst och är tillgänglig via webbläsare. I dag används Add i 15 länder och finns tillgängligt på 11 språk.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Addsystems International AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga