Aderans Sweden AB · Publicerad 9 juni 2021

Vill du vara en del av en organisation som skapar leenden och hjälper människor till ett bättre liv? På Carl M Lundh brinner vi för att sätta människan i fokus och göra skillnad för den enskilde individen. Som säljande receptionist hos oss blir du den första våra kunder möts av och din möjlighet att göra skillnad är stor. Brinner du för service, är strukturerad, driven och ansvarstagande med ett stort intresse för skönhetsindustrin så kan detta vara rollen för dig!

Lokalisering: Vår helt nya salong på Storgatan i Stockholm

Din viktiga roll
Till oss kommer kunder som av någon anledning behöver få hjälp med sitt håravfall/tunnhårighet. Vi gör verkligen skillnad och skapar värde för våra kunder i en utmanande situation.

Din roll blir att ta hand om våra kunder när de ringer in för att boka tid, bemöta deras tankar och ibland oro. Du välkomnar dem sedan när de är på plats och ser till att deras upplevelse blir så bra som möjligt. Våra frisörer är viktiga för oss och deras tid är värdefull, och i din roll ingår även att avlasta dem med administrativa uppgifter. På så sätt kan alla fokusera på det som de är bäst på.

Din roll är helt ny och du får vara med att forma den. Några av dina viktiga arbetsuppgifter är:
  • Svara telefon och bemöta våra kunder
  • Hälsa våra kunder välkomna till butiken och se till att de blir väl omhändertagna
  • Driva försäljning i vår butik och hjälpa våra kunder hitta rätt i vårt sortiment
  • Hantera fakturering och administration kopplat till detta
  • Ansvara för att butiken är top notch
  • Beställa varor och hantera inventeringar och uppackning
  • Kassahantering och sammanställningar
Din bakgrund och personliga egenskaper
För att lyckas i rollen önskar vi att du sedan tidigare haft en liknande roll där du har fått med dig ett antal års butiksvana, administration och struktur. Du ska även ha ett dokumenterat intresse för skönhets- och modeindustrin.

Vi värderar dina personliga egenskaper väldigt högt, och för att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha en stor social kompetens, samtidigt som du har en stark organisatorisk förmåga och jobbar systematiskt. Då vi jobbar med försäljningsmål är det toppen om du får en får en kick av att ha slagit budget och framför allt så vill vi att du är en teamplayer som vet att tillsammans når vi framgång.

Du hanterar officepaketet med enkelhet och du är också flytande i svenska och engelska.

Om Carl M Lundh (En del av Adreans Sweden AB)
Carl M Lundh är en del av Aderans Sweden AB, som ägs av Adreans-gruppen och är ett världsledande företag inom hårersättningsbranschen.

Vi driver specialsalonger med peruker, turbaner och tillbehör - för personer som drabbats av håravfall genom t ex medicinsk behandling, alopeci eller ärftliga orsaker.

Våra salonger vänder sig till två kundkategorier - privatpersoner, som söker en lösning för mer hår, samt sjukvården. Våra salonger finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Jönköping, Kalmar, Västerås, Örebro och Umeå.

Ända sedan Carl M Lundh öppnade sitt perukmakeri i Stockholm vid sekelskiftet - har vi visat en ära i att kombinera långsiktighet och yrkestradition med viljan att ständigt utvecklas. Det är en av anledningarna till att vi idag är det marknadsledande fullserviceföretaget inom peruker och olika lösningar till mer hår. En annan och betydligt viktigare anledning, är att vi alltid sätter kundens behov i centrum.

Vill du veta mer om oss besök oss på https://aderanshaircenter.se/ och https://carlmlundh.se/

Ansökan
Ansök genom att klicka på "sök tjänst" och ladda upp ditt CV och personliga brev. Urval sker löpande och kan tillsättas tidigt i processen, men sista ansökningsdag är 4/7. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om processen kontakta rekryteringskonsult Lina Friberg via mail lina.friberg@roirekrytering.se. För frågor om tjänsten kontakta AreaManager Christian Cameman. Tel 070-7976212 eller via mail christian@carlmlundh.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga