Advania · Publicerad 24 sept

Advania Legal ligger i en tillväxtfas och letar efter en Verksamhetskonsult Legal Tech som kan förstärka gruppen och axla en roll med målet att vi skall kunna erbjuda våra kunder de bästa tjänsterna.

Som verksamhetskonsult Legal Tech ligger du steget före avseende den tekniska utvecklingen och de produkter och tjänster vi erbjuder våra kunder inom affärsområdet Advania Legal med fokus på jurister och advokater. Du har ett intresse för teknik och är omvärldsövervakande gällande de senaste trenderna på marknaden.

För att lyckas i rollen har du ett proaktivt förhållningssätt och samtidigt som du förstår tekniken har du god förståelse för våra kunders verksamheter för att kunna föreslå de mest lämpade lösningarna.

Dina arbetsuppgifter
  • Aktivt arbeta med förvaltning av befintlig kundbas
  • Följa med i den tekniska utvecklingen för att på ett professionellt sätt kan agera rådgivare år våra kunder
  • Bidra med att utveckla och framtidsäkra kundens lösning och tillsammans i gruppen
  • Arbeta nära våra partners och anamma ny teknik
Vem söker vi?

Vår nästa kollega är en lagspelare som trivs i en miljö där vi delar kunskaper och best practise inom och utanför teamet samt har ett starkt kundfokus. Vi tror även att du är lyhörd, prestigelös och har en "Can do" attityd/Lösningsorienterad.

Erfarenhet och förkunskaper
  • Akademisk examen
  • Självständigt drivit förändringsaktiviteter och projekt i kundnära miljö inom B2B
  • Projektledning och koordinering
  • Erfarenhet från B2B försäljning
Meriterande
  • Erfarenhet från arbete på advokatbyrå eller i nära anslutning till advokater och jurister
  • God kunskap i Windows-miljöer
Vidare ser vi att du är flytande i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Kultur

Hos Advania är det tydligt att värdet inom it-branschen skapas av människor för människor. Våra kollegors kompetens är den absolut viktigaste tillgången och vi är angelägna om att bibehålla, utveckla och attrahera våra talanger.

I en miljö präglad av stort kundfokus och frihet under ansvar blir det extra viktigt för oss att bygga starka team bestående av ödmjuka stjärnor. Att arbeta med individer som är experter och kunder som vill utvecklas ger oss möjligheten att trivas och att ha riktigt roligt på jobbet.

Vi erbjuder

En unik möjlighet att genomföra utmanande projekt. Spännande karriärmöjligheter och möjlighet att utvecklas och växa i din takt. Kompetenta och jordnära kollegor. En informell och "lätt att arbeta med" kultur. Konkurrenskraftig ersättning och slagkraftiga förmåner.

Vi tror på en platt organisation med ett agilt arbetssätt, flexibilitet och en familjevänlig arbetsplats. Vi vet att mångfald inom team skapar starka lag.

Om du letar efter spännande projekt, en bra arbetsmiljö och fantastiska kollegor – kom och gör oss sällskap! Vi strävar efter att vara den bästa arbetsplatsen i landet!

Varför Advania

Advania har som mål att ta positionen som nummer ett på marknaden, både vad gäller kompetens och leverans.

Vårt uppdrag för att åstadkomma detta är att samla de absolut bästa i branschen. Våra kunder väljer den senaste tekniken där vi levererar de senaste lösningarna. Vi växer i kompetens och fortsätter ständigt att stärka vårt upp våra team. Tillsammans med vårt senaste förvärv av Caperio går vi nu in i en mer expansiv fas.

Jobba med individer som kan
En av de främsta motivatorerna (om det nu fanns ett ord som hette så) är att få jobba med experter. Hos oss omges du av hjälpsamma kollegor som är riktigt duktiga på det vi gör.

Uppdrag i framkant
Vi har riktigt roliga uppdrag. Vi får påverka, designa och hitta lösningar som förändrar våra kunders vardag och arbetssätt. Tillsammans utvecklas vi genom att vi driver deras affär framåt.

Det är här man vill vara
Vår kultur bygger på engagemang, intresse och frihet under ansvar. Vi arbetar i mindre team där närheten till bekräftelse erbjuder möjligheten att utvecklas precis inom det som du behöver och i den takt som passar dig.

Övrigt


Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm

Advania är kollektivanslutna till Almega IT & Telecom företagen.

Vill du bli en del av Advania? Vi önskar ha din ansökan senast 2018-10-28. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom. För frågor om tjänsten, kontakta michaela@womenahead.se eller 070-508 15 08.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om Advania

Advania är ett nordiskt IT- företag verksamt på 22 platser i Sverige, Island, Norge och Danmark.

Vi för samman människor, bygger en bättre skola, utvecklar morgondagens resande, får företag att växa snabbare och skapar en bättre framtid. Det är vad vi jobbar med. Vi skapar mervärde för våra kunder genom professionalism, kompetens och partnerskap.

Advanias rötter sträcker sig tillbaka till 1939, då en isländsk entreprenör grundade en verkstad för kontorsutrustning i Reykjavik. Under de följande decennierna utvecklades tre separata filialer i tre nordiska länder; Island, Sverige och Norge. År 2012 flätades de samman och Advania bildades.

Våra medarbetare är vårt absolut viktigaste kapital och vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med individer som delar vår värdegrund – att alltid sätta kundens behov främst.

Advania Legal är en gruppering, specialiserad på lösningar och tjänster för Advokater och jurister. Våra kunder spänner över allt från de större advokatbyråerna till bolagsjurister och finansbolag både i Sverige och de som verkar på en internationell arena.

-----------------------------------------------------------------------

Women Ahead ska vara det självklara valet vid rekrytering när företag önskar en modern könsfördelning och mångfald, oavsett position, som på sikt leder till ökad jämställdhet och ett modernare företag inom svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga