Advantech · Publicerad 10 sept

Brinner du för försäljning och vill vara en del av Advantechs fortsatta tillväxtresa i Norden? Läs mer och sök redan idag!

Som säljare hos Advantech får du möjlighet att jobba i en bred och omväxlande roll inom försäljning. Kanske jobbar du idag som innesäljare alternativt inom kundservice eller support och ser en roll inom försäljning som ett nästa steg i din karriär? Har du ett starkt intresse för IT och teknik samt brinner för försäljning? Lockas du av möjligheten att få vara med och fortsätta etablera Advantech på den nordiska marknaden? Då är det dig vi söker! Läs mer och ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som innesäljare blir du en del av Advantech Online Sales Team - Embedded IoT och kommer tillsammans med den nordiska försäljningschefen och ytterligare två kollegor fortsätta att bygga upp den nordiska verksamheten i Kista. För dig med rätt driv och intresse för försäljning och teknik innebär tjänsten på sikt stora utvecklingsmöjligheter.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Sälja och supportera befintliga och nya kunder via telefon, e-post och online-chatt
  • Skapa långsiktiga relationer och ansvara för din egna kundstock
  • Jobba med merförsäljning för att öka försäljningen till befintliga kunder
  • Följa upp leads och etablera kontakt med nya kunder
  • Jobba med säljadministration som t ex avtalshantering och sammanställning av försäljningsstatistik
  • Stötta Key Account Managers och Channel Managers vid t ex kundevent och med övrig administration
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten startas med en ca 3 veckor lång introduktionsutbildning där delar av utbildningen sker på Advantechs kontor i Tyskland och Holland. Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Kista Business Park med närhet till goda kommunikationer och service. Tjänsten är på heltid och är tänkt att starta omgående enligt överenskommelse. Du arbetar kontorstider 8-17 med möjlighet till flextid. I denna rekrytering blir du anställd direkt hos Advantech, lön utgår med en fast del samt provision.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lägst gymnasial utbildning, högskoleutbildning inom ekonomi, teknik eller IT är meriterande för rollen men inte ett krav. Vi ser dock gärna att du brinner för försäljning är nyfiken och har ett starkt intresse för teknik och IT. Du har god erfarenhet och kunskap inom området alternativt ett starkt intresse att lära. Det är även meriterande om du har erfarenhet från liknande roll inom försäljning, kundservice eller support, gärna från IT eller teknik branschen. Du är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer, är kommunikativ via både telefon och e-post samt känner dig bekväm med att ringa utgående samtal. Som person är du social, driven och serviceorienterad. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och behärskar du dessutom något av de övriga nordiska språken är det ett plus. Har du erfarenhet från Salesforce eller annat CRM system är detta meriterande.Vi förutsätter att du har god systemvana samt erfarenhet av Officepaketet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 sept
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Telefonförsäljare

Inga fler liknande jobb tillgängliga