Advice Executive Search · Publicerad 18 okt

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med drygt 15 000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Peab är numera ett renodlat bygg- och anläggningsföretag. Region Bygg Bostad Öst är en region, inom Affärsområde Bygg, som utför entreprenader åt både interna och externa beställare i Stockholmsområdet med inriktning på nyproduktion av bostäder. På Region Bygg Bostad Öst arbetar idag ca 330 medarbetare fördelat på fem arbetschefsgrupper och stödfunktioner.

Arbetsbeskrivning

Region Bygg Bostad Öst söker en arbetschef som fullt ut har affärs-, produktions- och personalansvar för sin resultatenhet. Som Arbetschef ansvarar du för att leda och utveckla verksamheten i enlighet med den affärsplan och de uppsatta mål som finns för regionen. Tjänsten innefattar även att du som arbetschef driver marknadsbevakning, anbudsarbete, affärsutveckling samt att du värnar om befintliga och nya kundrelationer. Fokus ligger på tillväxt, att öka andelen externa bygguppdrag. I korthet innebär tjänsten:
  • Driva verksamheten mot uppsatta mål enligt Peabs riktlinjer
  • Handhava befintliga kundrelationer och upprätta nya
  • Personal-, budget-, miljö-, arbetsmiljö- och resultatansvar
  • Resurssättning av pågående och kommande projekt
  • Övergripande ansvar för att produktionen bedrivs enligt uppsatta interna rutiner och regelverk
Kvalifikationer

Du bör ha teknisk högskoleutbildning eller liknande, alternativt kunskaper som tillgodogjorts genom erfarenhet och kompetensutveckling. Vidare krävs att du har minst fem års erfarenhet av kvalificerad projektledning och styrning i produktionsprocessen. För att lyckas i tjänsten krävs även att du har erfarenhet av personalansvar samt kunskaper inom ledarskap, projektekonomi, arbetsmiljö, miljö samt entreprenadjuridik.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Vi tar därför gärna emot din intresseanmälan snarast möjligt. Vänligen skicka in din intresseanmälan via http://www.advice-es.com/uppdrag/arbetschef-bostadsproduktion

Kontakt

Eventuella frågor kring tjänsten besvaras av Madelen Andrén på Advice Executive Search på telefonnummer 073-559 12 25 eller madelen.andren@advice-es.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Advice Executive Search är ett väletablerat svenskt chefsrekryteringsföretag med kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Företaget startades av en grupp erfarna konsulter för 15 år sedan och har sedan dess blivit ett av Sveriges ledande chefsrekryteringsföretag. Våra team genomför strategiska rekryteringar för svenska företag och organisationer. Våra konsulter har djup förankring i svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
3 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga