Advice Executive Search · Publicerad 5 apr 2019

Associate - Executive Search

Advice Executive Search fortsätter att stärka sin verksamhet och rekryterar en Associate som förväntas vara med och forma framtiden tillsammans med oss.

Vi söker dig med stark analytisk förmåga och erfarenhet från projektverksamhet. Något års konsulterfarenhet eller om du har arbetat med rekrytering ger dig en plattform som underlättar en snabb utveckling hos oss. Vidare har du stort verksamhetsintresse och höga karriärsmål. Akademisk examen är ett krav.

Arbetsuppgifterna präglas av stort ansvar i form projektledning samt verksamhets- och marknadsanalyser där exempelvis research av branscher och kandidatmarknader står i fokus.

Hos oss får du krävande och utvecklande arbetsuppgifter där du blir en viktig rådgivare till kandidater och kontaktpersoner hos våra kunder. Du kommer till ett team med mycket erfarna konsulter som kommer att ge dig daglig handledning och möjligheter att växa med bolaget.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Advice Executive Search är ett väletablerat svenskt chefsrekryteringsföretag. Företaget startades av en grupp erfarna konsulter för snart 20 år sedan och har sedan dess blivit ett av Sveriges ledande Executive Search-bolag. Våra team genomför strategiska rekryteringar och management audits för svenska och internationella företag och har djup förankring i svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga