Advice Executive Search · Publicerad 17 nov

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Verksamheten Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. I Sverige serverar vi cirka 85 000 måltider dagligen, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och Tastory. Våra drygt 200 enheter i Sverige finns bland annat på företag, skolor och universitet samt inom försvar, sjukhus och äldreomsorg.

Vi söker nu en chef Produkt och Marknad till Fazer Food Services Sverige. Som Chef Produkt och Marknad har du en central roll i en verksamhet som ständigt står inför nya utmaningar för att lyckas konkurrera med de bästa bolagen på marknaden. Fazer har en gedigen företagskultur som präglas av kvalitet, samarbete och service.

Exempel på arbetsområden :
  • Ansvara för utveckling av befintliga koncept samt framtagande och implementering av nya koncept.
  • Bidra till prospektering av nya kunder med hjälp av hemsida, kundbrev och seminarier.
  • I rollen ingår att göra både marknadsanalyser, omvärlds- och konkurrensbevakning.
  • En viktig del av arbetet är att framgångsrikt samverka med övriga delar i organisationen för att utveckla och ta fram nya koncept för de olika verksamhetområdena och kundsegmenten.
  • Ledning och utveckling av tre produktchefer.
  • Bidra till arbetet i ledningsgruppen för den kommersiella avdelningen.
För att lyckas i rollen har du gedigen erfarenhet av att arbeta med utveckling och ledning med konceptfrågor sannolikt inom tjänsteservicesektorn eller konsultverksamhet. Vidare har du erfarenhet av att arbeta inom B2B-segementet, dokumenterad erfarenhet av att arbeta med CRM av stora och strategiska kunder samt god förhandlingsvana. Som person är du strukturerad, tydlig kommunikatör med ett intresse av att arbeta verksamhetsnära.

Skicka in din ansökan via denna länk; http://www.advice-es.com/uppdrag/chef-produkt-och-marknad/. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Linda Wirström via mail på linda.wirstrom@advice-es.com eller 070 207 80 70.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Advice Executive Search är ett väletablerat svenskt chefsrekryteringsföretag med kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Företaget startades av en grupp erfarna konsulter för 15 år sedan och har sedan dess blivit ett av Sveriges ledande chefsrekryteringsföretag. Våra team genomför strategiska rekryteringar för svenska företag och organisationer. Våra konsulter har djup förankring i svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga