Advice Executive Search · Publicerad 17 jan

Vill du vara med på en tillväxt och moderniseringsresa av ett väletablerat och starkt varumärke? Vår kund arbetar med affärs- och kreditupplysningar och bistår därmed sina kunder med kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar inför säkra affärsbeslut. Företaget bildades i slutet av 70-talet och ägs av några av Sveriges största banker.

Beskrivning av arbetsuppgifter
Som Testledare/testare ingår du i enheten IT Business Management Kreditinformation (KIT). Testledarens uppgift är att testa system och säkerställa att systemen uppfyller UCs krav. Testen genomförs på såväl nya som vidareutvecklade system och avser både små och stora förändringar. Rollen innebär ett övergripande ansvar över kvalitetssäkringen av UCs IT-leveranser samt testernas genomförande. Teamet arbetar agilt i projektform. Exempel på Testledarens arbetsuppgifter är;

- Leda och planera testarbetet av förvaltning eller i projekt
- Utveckla processer för ett mer leveransteamsinriktat arbetssätt
- Utvärdera testresultaten samt kvaliteten och som följd också finna lösningar på problem som hindrar testernas genomförande
- Identifiera testområden
- Definiera och föreslå vilka tester som ska utföras
- Vidareutveckla testmetodik inom UC inom såväl automatisering som icke funktionella tester.
- Etablera/följa rutiner för specificering av testfall, analysera testresultat och utvärdera kvalitet.

Utbildning, färdigheter och personliga egenskaper
För att trivas och lyckas i tjänsten krävs att du har slutfört en högskoleutbildning med relevant inriktning alternativt att du besitter flerårig arbetslivserfarenhet inom testledning. Vidare behövs goda kunskaper i projektmetodik samt tidigare erfarenhet av test enligt iterativa utvecklingsmetoder.

Som person är du en prestigelös lagspelare som gärna både samarbetar med dina kollegor och är självgående. Du trivs med att arbeta lösningsorienterat och med problemlösning som utgångspunkt. Du tar gärna egna initiativ och är van vid att driva projekt och arbeta självgående. Eftersom arbetet sker i team samt är projektbaserade krävs en god kommunikativ förmåga.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka in din ansökan senast den 31 januari. Urval sker löpande.

Ansök via länken: http://www.advice-es.com/link/testledare-uc/. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Sanna Andersson Hamrén på telefonnummer 076 835 14 47 alt. via mail på sah@advice-es.com.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Advice Executive Search är ett väletablerat svenskt chefsrekryteringsföretag med kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Företaget startades av en grupp erfarna konsulter för 15 år sedan och har sedan dess blivit ett av Sveriges ledande chefsrekryteringsföretag. Våra team genomför strategiska rekryteringar för svenska företag och organisationer. Våra konsulter har djup förankring i svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga