Adviser · Publicerad 18 maj 2020

Vi söker en mediasäljare

Adviser är säljbolag som arbetar med försäljning av annonser inom främst B2B men även B2C medier, både i print och online men även med sponsorförsäljning för event.

Adviser har sedan starten haft som mål att alltid göra skillnad för medieköpare och för våra uppdragsgivare som är medieägare. Vi brinner för medieförsäljning och älskar att skapa lösningar som ger effekt. Vi tror på att göra skillnad och kallar det för 360-tänk. Därför söker vi just dig - som också VILL göra skillnad.

Som mediesäljare på Adviser arbetar du till största del inne på kontoret, just nu sker fokus på endast digitala kundmöten.

Adviser är ett expansivt och framgångsrikt företag som ger dig de rätta förutsättningarna för att lyckas som säljare. Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som säljare, där du får möjlighet att bidra till och påverka utvecklingen i ett spännande företag. Vi hjälper dig att utvecklas, både genom utbildning och individuell coachning. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som vill göra skillnad och för oss innebär det en person som har ett starkt driv, är nyfiken och har en vilja att utvecklas. För oss är det självklart med vinnarmentalitet, att alltid prestera bästa möjliga resultat, dela med sig av kompetens samt vara öppensinnad för att ge och ta feedback.

För att lyckas i rollen som säljare på Adviser känner du igen dig i följande punkter:
  • Mål- och resultatfokuserad
  • Nyfiken
  • God planeringsförmåga, vana att arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter
  • Utåtriktad med god servicekänsla
  • Tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är en fördel
* Erfarenhet av marknadsföring/kommunikation/media är meriterande
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 juni 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga