Advokatfirma DLA Piper · Publicerad 15 nov

På DLA Piper är vi specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. Tillsammans levererar vi högsta kvalitet i allt vi gör, för att lösa våra klienters utmanande och komplexa ärenden. På vårt Stockholmskontor är vi 160 engagerade medarbetare. Dessutom finns vi i mer än 40 länder. Den största fördelen av att vara på en internationell spelplan är att vår värld expanderar och blir större för varje dag. Vi vidgar våra vyer, ser saker från nya perspektiv och drar nytta av de många utvecklingsmöjligheter som öppnar sig.

Om tjänsten

Vi söker en HR Koordinator med fokus på rekrytering, employer branding och HR administration till vår HR avdelning. Du ansvarar tillsammans med HR chefen för samtliga rekryteringar. Du kommer även att driva employer branding arbetet internt och externt, med fokus på universiteten och nyutexaminerade kandidater. Tjänsten är bred och du kommer att arbeta operativt och konsultativt inom hela HR området och samverka med andra supportfunktioner. Du kommer att planera och administrera utbildningar och introduktioner, vara ansvarig för exempelvis rekryteringssystem och hantera administration kring anställningar. Vi driver även olika projekt inom kompetensförsörjning, employer branding och värderingsarbete som du kommer att medverka i.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning från personalvetarprogrammet eller motsvarande utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du erfarenhet från konsultbranschen är det meriterande men inte ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som kännetecknas av din förmåga att skapa förtroende och bygga relationer, se möjligheter och skapa lösningar. Du är prestigelös och trivs med att arbeta i team och tycker om att utveckla och bibehålla personliga relationer. Du är trygg i dig själv, tycker om att ta ansvar och egna initiativ samt är van vid att hantera flera olika arbetsuppgifter parallellt.

Du erbjuds

Vi ger dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete med utvecklingsmöjligheter. Du kommer att jobba i en organisation med mycket ambitiösa och engagerade kollegor i en internationell miljö.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Vi gör urval löpande så ansök redan idag, men senast den 16 december. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse, dock gärna så snart som möjligt. Ansökan skickas in via vår hemsida: https://karriar.dlapiper.se/

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Ann-Sofie Dahlström, HR Manager, ann-sofie.dahlstrom@dlapiper.com.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities Further information can be found at www.dlapiper.com
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga