Advokatfirman Titov & Partners · Publicerad 6 aug

Du kommer att ansvara för hela processen av hanteringen av leverantörsfakturor, från kontering till betalning och avstämning. Själva scanningen är outsourcad. Du kommer även att få jobba med löpande bokföring, kontoavstämningar, kundreskontran samt delta i arbetet med månadsrapporteringen till delägarna. Eftersom vi är ett nystartat företag så får du vara med och påverka rutiner och processer för en effektiv ekonomihantering, byrån präglas av prestigelöshet och gemenskap.

Du som söker har någon vidareutbildning inom ekonomi, exempelvis YH/KY eller universitetsutbildning. Du bör ha jobbat flera år som ekonomiassistent så att du snabbt kan sätta dig in i arbetsuppgifterna. Extra meriterande är om du har erfarenhet från ekonomiavdelning inom advokatbranschen.

Vi tror att du som söker är strukturerad, noggrann och engagerad i dina arbetsuppgifter. Är du dessutom serviceinriktad, flexibel och har en god känsla för siffror kommer du troligtvis trivas väldigt bra i din nya roll som ekonomiassistent. Utöver detta behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Advokatfirman Titov & Partners är en nystartad advokatbyrå med sju delägare. Bland våra klienter finns såväl småföretag som börsnoterade svenska och internationella företag

Målsättningen är att erbjuda nya och befintliga klienter juridisk rådgivning med den stora byråns erfarenhet och trygga processer, i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till våra uppdragsgivare och medarbetare.

Titov & Partners är inriktad på områdena M&A, bolagsrätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Kontakt
Mejla Annika Hannus
Visa var

Inga fler jobb från Advokatfirman Titov & Partners tillgängliga