Aftonbladet · Publicerad 24 nov 2021

Uppdrag Mat är en av Sveriges största YouTube-kanaler och nu är vi på jakt efter en ny redigerare som kan se till att vi fortsätter vara det, samtidigt som kanalen tar ännu större kreativa steg. Vi ser att du är en tekniskt duktig redigerare som också kan vara ett kreativt bollplank och en idéspruta. Du kommer att ha ett tätt samarbete med samtliga på redaktionen som jobbar med Uppdrag Mat och vi ser gärna att du kommer med egna idéer och initiativ för att vi ska ta ytterligare steg.

Utöver det bör du:
  • Ha goda kunskaper och ha arbetat kontinuerligt i Premiere Pro
  • Hitta din väg runt i Photoshop
  • Vara en lagspelare som är öppen för nya lösningar
  • Ha god förståelse för Youtube som plattform
Det är ännu mer meriterande om du:

- har kunskaper inom After Effects

Om ansökan:

Tjänsten är en 11 månaders projektanställning med start omgående/enligt överenskommelse. Vi kommer att intervjua löpande för denna position, så om du känner att du vill vara en del av vårt team, sök nu direkt! Bifoga CV, personligt brev och om du har, en portfolio, i din ansökan. Sista dag för ansökan är 8/12.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aftonbladet är svenska folkets primära nyhetskälla som varje dag når omkring 3,6 miljoner läsare och tittare, via mobila plattformar, webben, online video och som papperstidning. 250 000 svenskar är i dag prenumeranter på Aftonbladet Plus. Varje dygn publiceras omkring 500 artiklar, men också ett stort antal videoinslag och tv-program.

Aftonbladet bevakar Sverige och världen och är ofta på plats och rapporterar direkt vid stora nyhetshändelser. Breaking News är en av de bärande delarna i vår journalistik och online video en integrerad del av nyhetsredaktionen. Stor vikt läggs också vid daglig agenda-journalistik, granskningar och gräv, underhållning, sport och livsstils-journalistik.

Tidningen grundades 1830 av Lars Johan Hierta och ägs i dag av den norska mediekoncernen Schibsted (91 procent) och Landsorganisationen, LO, (9 procent).
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Journalistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga