Aftonbladet · Publicerad 9 juni 2021

Aftonbladets podcastsatsning växer - och nu är vi på jakt efter dig som kan hjälpa oss att ta nästa steg! Vi behöver nämligen mer utmärkt ljudinnehåll - och vi behöver dig som är grym på att hitta det, och på att få ut mesta möjliga av det.

Hos oss får du möjligheten att jobba med en växande del i Sveriges störst mediehus, och du får vara en del av en framåtlutad och driven redaktion. Aftonbladet ska vidareutveckla existerande poddkoncept men även köpa in koncept som vi kan förädla under vår regi. Det som vi ser efter i rekryteringen är du som tar ett starkt ägandeskap för dina projekt/poddar, har förmågan att ta något som är "bra" och göra det "suveränt".

Kort sagt så behöver vi en riktigt vass exekutiv producent med ansvar för våra inköpta produktioner.

Vi letar efter dig som
  • Känner dig trygg i att förhandla, samarbeta och kravställa mot innehållsskapare och produktionsbolag
  • Har en naturlig känsla för vad som är bra innehåll
  • Är en doer och kan driva projekt från ax till limpa
Som exekutiv producent kommer du in i Aftonbladets poddavdelning, där du blir en del av en liten, ambitiös och härlig avdelning med höga mål (och ännu högre skratt). Du kommer ha stora samarbetsytor över hela Aftonbladet, Schibsted men även utanför huset.

Det är extra bra om du:
  • Har tidigare erfarenhet av att jobba med ljudproduktioner
  • Har tidigare erfarenhet av betalt innehåll
  • Har arbetat i en matrisorganisation
Tjänsten är 11 månaders projektanställning med start efter sommaren, eller enligt överenskommelse. Vi jobbar med löpande rekrytering och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista dag för ansökan är 28 juni.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aftonbladet är svenska folkets primära nyhetskälla som varje dag når omkring 3,6 miljoner läsare och tittare, via mobila plattformar, webben, online video och som papperstidning. 250 000 svenskar är i dag prenumeranter på Aftonbladet Plus. Varje dygn publiceras omkring 500 artiklar, men också ett stort antal videoinslag och tv-program.

Aftonbladet bevakar Sverige och världen och är ofta på plats och rapporterar direkt vid stora nyhetshändelser. Breaking News är en av de bärande delarna i vår journalistik och online video en integrerad del av nyhetsredaktionen. Stor vikt läggs också vid daglig agenda-journalistik, granskningar och gräv, underhållning, sport och livsstils-journalistik.

Tidningen grundades 1830 av Lars Johan Hierta och ägs i dag av den norska mediekoncernen Schibsted (91 procent) och Landsorganisationen, LO, (9 procent).
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 juni 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Journalistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga