Agila Group · Publicerad 12 okt 2021

Nu drar vi snart i gång ett genomarbetade onboarding program där du får verktyg och coaching av våra seniora mentorer för att lyckas i tjänsten som vår nästa Konsultchef.

Hos oss bidrar du till att göra skillnad, för varje bokning du skapar hjälper du samhället med kompetens där den behövs som bäst. Dessutom blir du vårt ansikte utåt och får representera ett bolag som sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och som flera gånger blivit utsedd till gasellföretag av Dagens Industri.

Vi är övertygade om att framgång börjar med engagemang hos våra medarbetare.

Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av en social kultur där alla bidrar för att skapa en stark gemenskap. Som Konsultchef ingår du i ett team där du ständigt utmanas att bli bättre och där du är med och driver pågående utveckling. Hur du planerar dina arbetsdagar är mycket upp till dig, även om det självklart sker med stöd i form av riktlinjer, system och support. Du kan likna det vid att driva ditt eget företag i företaget. Du bygger och utvecklar dina egna konsult- och kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om att skapa nya kontakter och bygga upp relationer. Därefter att vårda långsiktiga relationer och fördjupa samarbeten.

Vi söker dig som vill arbeta som en samarbetspartner till både våra konsulter och kunder. Vi inkluderar dig i att utforma en tydlig målbild för att snabbt nå resultat och utveckling.

Dina personliga egenskaper är det som främst avgör om du kommer lyckas och trivas som Konsultchef hos oss. Känner du igenom dig i följande?
  • Orädd och vågar utmana dig själv.
  • Målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill.
  • Har ett intresse för att göra affärer och etablera goda relationer med dina konsulter och kunder.
  • Bra på att lyssna och förstå andra människor.
  • Har koll på dina styrkor samtidigt som du är ödmjuk inför dina utvecklingsområden.
Har du även genomgått en utbildning inom HR, ekonomi, entreprenörskap eller liknande. Alternativt har du några års arbetslivserfarenhet inom försäljning och research gärna inom rekrytering eller bemanningsbranschen. Du har goda kunskaper i svenska då det behövs för att du ska kunna utföra dina arbetsuppgifter. Ser vi mycket fram mot att ta del av din ansökan som skickas till rekrytering@agila.se. Ange BKC21 som referens om du söker via mail.

Vid frågor om tjänsten kontakta HR-chef Karin Juhlin på telefon 073-525 88 55
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Agila vård- omsorgs- och skolbemanning

Agila är ett kvalificerat bemannings- och rekryteringsföretag som arbetar med läkarbemanning, sjuksköterskebemanning , socionombemanning, lärarbemanning samt bemanning av arbetsterapeuter / fysioterapeuter . Med hjälp av vårt kunnande inom vårdbemanning, socionombemanning och lärarbemanning samt marknadens skickligaste konsulter bistår vi våra uppdragsgivare med resurser under perioder med vakanser i den ordinarie personalstyrkan. Vi löser våra uppdragsgivares bemanningsbehov på både lång och kort sikt. Vårt breda utbud av konsulter möjliggör att vi också med kort varsel kan lösa akuta bemanningsbehov.

Agilas huvudkontor finns i Stockholm men verksamheten är rikstäckande i både Sverige och Norge. Vi samarbetar idag med i stort sett alla Sveriges och Norges kommuner och landsting samt ett stort antal privata uppdragsgivare i båda länderna.

Kvalitativ och ansvarsfull bemanning

För oss på Agila kommer kvalitet alltid i första rummet vilket är en förutsättning för att vi ska kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. Kvalitet är vårt viktigaste ledord och det genomsyrar hela verksamheten. För oss innebär kvalitet att inte stanna upp och bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det.

Vår kvalitetsmedvetenhet och strävan efter att vara en god samarbetspartner och arbetsgivare har också gett resultat. För allt fler är vi idag det självklara valet som arbetsgivare och bemanningsföretag gällande läkarbemanning, sjuksköterskebemanning , socionombemanning, lärarbemanning samt bemanning av arbetsterapeuter / fysioterapeuter

Lång erfarenhet av bemanning
Agila startade redan 2008 och vi har därigenom samlat på oss en lång och gedigen erfarenhet av vårdbemanning, omsorgsbemanning och skolbemanning. Den långa erfarenheten medför att vi har en djup kunskap och förståelse för både våra kunder och konsulters behov och önskemål.Hos Agila sätter vi alltid människan i fokus. Vi vill att du som verkar och arbetar inom vårdbemanning, omsorgsbemanning eller skolbemanning alltid ska känna dig trygg sedd och hörd med oss som samarbetspartner. Vår långa erfarenhet och rutin av marknaden gör oss snabbfotade och flexibla utan att någonsin behöva tumma på vår kvalité och leverans.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga