Ahlsell · Publicerad 31 maj 2021

Vi söker just nu en HR Partner till marknadsledande Ahlsell

Är du en noggrann och serviceinriktad person med gott omdöme och hög integritet? Vill du anta en bred roll inom administration och HR där du får arbeta självständigt i en affärsinriktad verksamhet? Bra! Då kan rollen som HR Partner till Ahlsell vara något för dig.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Ahlsell blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt. De har kommit en bra bit på deras digitaliseringsresa och jobbar just nu med att automatisera uppföljningen av HR KPI:er.

Med drygt 5 700 medarbetare, 240 butiker och tre centrallager förverkligar Ahlsell varje dag sitt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs. Ahlsell är en av de största aktörerna på sin marknad med en lång historia, återkommande kunder och en imponerande tillväxt. Som HR Partner blir du en viktig del i vår vinnande kultur där relationer, kunder och vår affär ständigt är i fokus.

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen kommer du vara kittet som håller ihop HR funktionen. Du kommer således stötta Ahlsells HR Business Partner team generellt samt mer specifikt chefer och HR Business Partner på vårt logistikcentrum i Hallsberg. Allt eftersom du blir mer bekväm i din roll finns det möjlighet att bli involverad i olika typer av HR-projekt för den svenska och ibland den nordiska verksamheten.

Dina framtida arbetsuppgifter omfattar bland andra:
 • Vara kunnig och påläst i våra kollektivavtal och lokala avtal för att kunna stötta cheferna i frågor inom det arbetsrättsliga området
 • Operativt stöd vid rekrytering genom att exempelvis stötta cheferna i kravprofilsarbete, rekryteringssystem och testning
 • Guidning och stöd till chefer i rehabärenden och kontakt med Försäkringskassan
 • Ansvara för kontakt med företagshälsovård - uppföljning, avstämning och proaktivt arbete
 • Koordinera och administrera tillfällen med vår samarbetspartner gällande drog- och alkoholtester
 • Learning-management-system, certifieringar, behörigheter och att få medarbetare att aktivt använda systemet
 • Löpande kontroll av avtal och tjänstledigheter samt omförhandla dessa
 • Administrativ koordinator för HR-projekt, möten och andra gemensamma aktiviteter och konferenser inom HR-teamet
 • Ta fram statistik och rapporter ur HR-systemet
 • Vara behjälplig i att ta fram och omarbeta internt och externt kommunikationsmaterial till olika målgrupper i olika kanaler
 • Administrativ support till HR-teamet
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Du blir del av ett HR-team bestående av ett 20-tal personer, varav 7 HR Business Partners och ca 13 personer inom HR-operations bestående av lön, administration, IT och controlling.

Tjänsten är placerad i Stockholm, men resor till Ahlsell Logistikcentrum i Hallsberg förekommer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning inom HR eller motsvarande område. Du är kunnig i tolkningen av kollektivavtal och van användare av stödsystem inom HR.

För att lyckas i rollen är du ansvarstagande, strukturerad, noggrann, proaktiv och självgående. Men framförallt värdesätter vi att du har en grundläggande positiv inställning och ett engagemang i jobbet. Du trivs i högt tempo, är serviceinriktad samt har integritet och kan prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och på engelska.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga