Ahlsell · Publicerad 10 nov 2020

Vill du vara med och bygga upp specialistkompetens inom Plåt som Innesäljare på Ahlsell? Sök jobbet som Innesäljare Plåt!

Är du intresserad av försäljning inom plåt och trivs i en roll där du får kombinera dina kunskaper inom plåt med din förmåga att bygga goda relationer med både kunder och kollegor? Då finns en fin möjlighet för dig att bli en del av Sveriges största säljkår på Ahlsell och bidra med dina produktkunskaper. I januari 2021 kommer ett nytt och attraktivt plåtsortiment att erbjudas Ahlsells kunder och inför detta söker vi en Innesäljare Plåt som kommer att vara en nyckelperson i försäljningen av plåt!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ahlsell erbjuder dig att vara delaktig och bidra på resan att bygga kompetens på bredden och djupet inom område Plåt. Du kommer att vara en av specialisterna på Innesälj som har fokus just på område Plåt. Det betyder att du kommer att ha mycket kontakt med kunder i dialogen kring deras behov och offerter samtidigt som du stöttar och hjälper dina kollegor internt på Ahlsell med din kunskap inom försäljning av plåt. Du är en nyckelspelare inom Ahlsell med din produktkompetens och förmåga att förstå kundens behov och hitta rätt lösningar att offerera.

Ahlsell är en organisation med ett stort hjärta och ett öppet, hjälpsamt arbetsklimat där du erbjuds en spännande roll med stort ansvar och möjligheter till utveckling. I rollen som Innesäljare Plåt kommer du bygga upp ett omfattande nätverk, såväl inom Ahlsell som externt med kunder, vilket du kommer ha stor glädje av nu och i framtiden.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du ger Ahlsells kunder bästa tänkbara rådgivning och service genom hela deras köpprocess inom plåt vilket innebär:
  • Rådgivning i produktval
  • Omsättning av kundens behov i en offert med beräkningar och materialval
  • Hantera beställningar
  • Agera bollplank och stöd till säljare inom Ahlsell när det gäller plåt
ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Som Innesäljare Plåt är du en del av Division Klimat som omfattar Ventilation, Isolering & Plåt och du rapporterar direkt till divisionschefen Jesper. Du är med i starten när Ahlsell kompletterar sitt redan nu mycket breda erbjudande med material och produkter inom plåt. Du jobbar med försäljning av plåt till Ahlsells kunder och du hjälper och stöttar kollegor med försäljningen.

Du kommer dela din tid mellan huvudkontoret på Årstaängsvägen 11 och på BAHAB Vent och Plåt:s (dotterbolag till Ahlsell) anläggning i Lunda industriområde i Spånga.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har jobbat med plåt och är lite av en specialist inom området. Du kan ha en varierande arbetslivserfarenhet, exempelvis inom försäljning av plåt eller som plåtslagare med stort intresse för affärer. Du behöver kunna uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Du hanterar Officepaketet utan problem.

Vill du arbeta för att ge bästa tänkbara service och rådgivning till Ahlsells kunder inom ditt specialområde plåt så tror vi att du kan vara rätt person. Du har förmågan att skapa och underhålla goda relationer både med kunder och med kollegor och trivs med den typen av arbete. För att lyckas i rollen tror vi också att du har ett intresse för att göra affärer och har ett eget driv till att lyckas med det.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga