Aktiv Ortopedteknik · Publicerad 18 mars 2020

Din framtida utmaning
Hos oss arbetar du tillsammans med dina kollegor för att öka livskvaliteten hos människor med funktionsbortfall genom att förbättra deras rörlighet och självständighet. Vi arbetar med alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel.

Vårt erbjudande till dig
Du kommer ingå i ett team av Ortopedtekniker och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara tillverkning, justering och reparation av alla typer av ortopedtekniska hjälpmedel. Din introduktion, upplärning och arbetsuppgifter kommer anpassas utifrån din kunskap och din tidigare erfarenhet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete i en miljö som präglas av kunskap och hög yrkesstolthet. Hos oss har du fantastiska arbetskamrater som är duktiga, engagerade och som bryr sig om hur du mår och som är mån om din trivsel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Bergshamra, Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Din bakgrund/profil
Vi söker dig som har kvalificerad yrkeshögskoleexamen i Ortopedteknik 400YH poäng. Övriga krav som ställs på dig är god datorvana och en medvetenhet om de regler och föreskrifter som gäller vid hantering av patienter inom sjukvården. Du behärskar svenska flytande i såväl tal som skrift och du hanterar engelska på en god nivå. Har du dessutom kännedom om den lokala marknaden, är glad, positiv och vill bidra till att förbättra vår verksamhet och människors liv så är du varmt välkommen.

Ett professionellt bemötande mot kund, leverantör och samarbetspartners är en självklarhet för dig i din yrkesroll. Du är nyfiken gillar utmaningar och har en god förmåga att organisera och strukturera ditt arbete, samtidigt som du är flexibel, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga.

Hur du ansöker
Har du frågor kring tjänsten, vänligen kontakta produktionschef Dragan Dojcinovic, tel. 076-5339508 eller dragan.dojcinovic@aktivortopedteknik.se.

Skicka din ansökan innehållande CV och personligt brev till ovanstående mailadress. Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 12 april 2020. Rekrytering sker kontinuerligt varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Besök gärna våra hemsidor för mer information: aktivortopedteknik.se, ottobock.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aktiv Ortopedteknik i Stockholm är en del av Aktiv Ortopedteknik i Sverige AB, och finns i Solna, Södertälje och i Norrtälje. Vi är ca 65 medarbetare med unika kompetenser. Aktiv Ortopedteknik har idag avtal med Stockholm Läns Landsting för att bedriva Ortopedteknik samt rehabilitering för amputerade. Vi arbetar idag med alla förekommande typer av ortopedtekniska hjälpmedel och arbetet bedrivs i nära samarbete med sjukvården genom bl.a. teamsamverkan. Vi står idag inför en spännande utvecklingsfas då vi har höga ambitioner att profilera oss inom ortopedtekniken och protesrehabilitering och att fortsätta förädla vår verksamhet
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Aktiv Ortopedteknik tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga