Aleris AB · Publicerad 17 maj

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Aleris. Placeringen är i Aleris kontorslokaler i Årstadal, Stockholm.

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Aleris Shared Service Center hanterar all redovisning och löneadministration för koncernens svenska bolag. Här kommer du till en grupp på totalt 13 personer som trivs med att arbeta tillsammans. Avdelningen ansvarar för cirka 7000 löneutbetalningar i månaden och arbetar i systemet Heroma. Löneadministrationen är uppdelad i en grupp för dagligt arbete och en grupp för system- och processutveckling.

Du kommer att vara placerad på vårt kontor i Årstadal, men kommer också att ha många kollegor på vårt huvudkontor som är på Sabbatsbergs sjukhus.

Teamledare lön har som viktigaste uppgift att leda och fördela det dagliga arbetet i lönegruppen (som för närvarande består utav 10 personer) och säkerställa att processerna fungerar samt att säkra rätt kompetenser och förmågor i teamet. I din roll kommer du både att arbeta operativt i processen men även att även vara kravställare och stöd till gruppen för system- och processutveckling. Du är lönesättande chef för ditt team och du kommer att rapportera till chefen för Shared Service Center.


Vem är du?


För den här rollen söker vi dig som har en god kunskap inom löneområdet och är trygg i din roll som chef. Du har ett coachande sätt att vägleda och entusiasmera dina medarbetare och har lätt för att skapa goda relationer både inom ditt team men även inom bolaget i stort. Här kommer du till ett bolag i rörelse och du trivs i organisationer med en föränderlig miljö.

Vidare ser vi att du som söker rollen är nyfiken och du tar ett stort eget ansvar och är van att driva ditt arbete framåt. Du arbetar strukturerat och är lösningsorienterad. För att lyckas som teamledare ser vi även att du har en god kommunikativ förmåga och pedagogiska egenskaper. Du har relevant utbildning och erfarenhet för tjänsten och om du tidigare arbetat i Heroma är det meriterande.

Om Aleris

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Verksamheten har stor bredd och omfattar specialistvård, primärvård och diagnostik, äldreomsorg och hemtjänst samt stöd och boende för unga och psykisk omsorg för vuxna.

Vi har ett långsiktigt engagemang i skandinavisk vård och omsorg och ägs sedan 2010 av Investor. Med fokus på innovation och nytänkande vill vi vara med och utveckla morgondagens vård och omsorg och bidra till ett bättre och friskare samhälle.

Vi har närmare 11 000 medarbetare fördelade på 500 verksamheter i Sverige, Norge och Danmark. Som privat aktör vill vi vara en god samarbetspartner till den offentliga vården och omsorgen, såväl ett komplement som en integrerad del.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Karin Rose på karin.rose@wise.se eller Ulrika Franzén Körlof på ulrika.franzen-korlof@wise.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 17 maj och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
1 juni
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Rekryteringen hanteras av
Wise Professionals AB