Aleris · Publicerad 17 okt

Har du en bakgrund inom kundreskontra och drivs av att utveckla såväl medarbetare som verksamheten? Trivs du i en dynamisk organisation där du får möjlighet att arbeta i en bred roll i en stimulerande miljö?

Vi söker nu en teamleader till kundreskontran på Aleris med ansvar för ett team på åtta personer. I rollen kommer du att arbeta både operativt, med arbetsledning och utveckling.

Du kommer att vara placerad i Årstadal med närhet till bra kommunikationer. Tjänsten är ett föräldravikariat med start helst i oktober, och fram till februari 2019.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum - välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som teamleader kommer du att ansvara för att driva och utveckla gruppens arbete, planera arbetsfördelning och möten, samt ha uppföljning och medarbetarsamtal. Du kommer att vara systemansvarig för kundreskontrans delar i Agresso och även för allmän dokumentation av nya processer och rutiner samt underhåll av befintliga.

Du kommer att ha personalansvar för åtta medarbetare, och vi söker dig som har ett stort engagemang för att utveckla individer, och för att driva gruppen och verksamheten framåt. Som en relativt liten grupp är det enormt viktigt med gott samarbete och kommunikation, såväl inom gruppen som mot övriga parter.

Som teamleader kommer du att vara drivande i olika typer av förändringsprojekt, t ex E-fakturering och integration mot nya system. Det innebär att du kommer att arbeta nära en intern avdelning gällande systemfrågor. Det förändringsarbete som pågår kräver att du är väl insatt i verksamhetens olika delar för att lyckas skapa effektiva och väl fungerande processer.

Du kommer även att vara kontaktperson inom vissa områden, ex. mot inkassoföretag.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har gedigna kunskaper inom redovisning och har flera års erfarenhet inom kundreskontra. Du har god kännedom om processer och regelverk inom kundreskontra, däribland gällande momsregler. Du behöver ha ett systemintresse och en vilja att utveckla och förbättra processer.

Vi ser gärna att du har kunskap om den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft i maj 2018 och har förståelse för vilken påverkan denna nya lag har för processerna inom kundreskontra.

För att lyckas i rollen ser vi helst att du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla ett team. Som person har du ett stort engagemang, är nyfiken och drivs av förbättring och att hitta nya lösningar.

Du är flexibel och prestigelös och trivs med att arbeta i en miljö som präglas av förändring och högt tempo. Vi ser också att du är en tydlig och effektiv kommunikatör, är analytisk och kan se såväl helhet som detaljer.

Goda kunskaper i Excel är viktigt och att du har erfarenhet av större affärssystem, helst Agresso. Du känner dig även trygg i att använda engelska i ditt arbete.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Är du dessutom en person med värme, energi och som trivs med förändring så tror vi att du kommer trivas hos oss.
Om Aleris
Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vård- och omsorgsföretag och vår vision är att bli förstahandsvalet. Vår verksamhet har stor bredd och erbjuder något för livets alla skeenden. Den omfattar bland annat specialistvård, primärvård och diagnostik, äldreomsorg och hemtjänst samt stöd och boende för unga och vuxna. Vi har mer än 10 000 medarbetare fördelade på 450 verksam-heter i Sverige, Norge och Danmark och omsätter ca 10 miljarder. Läs mer om Aleris på www.aleris.se/Om/Om-Aleris
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Kontakt
Mejla Elisabeth Axelsson
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga