Amendo · Publicerad 12 nov

Arbetsbeskrivning
Till vår konsultverksamhet söker vi en controller till ett deltidsuppdrag hos vår kund i Alvik. Uppdraget är med tillsättning under november månad och sträcker sig fram till 31 mars 2019.

Som Controller granskar du slutrapporter och finansiella rapporter, vilket innebär att du säkrar avtalsefterlevnad och rutiner för finansiell kontroll och revision. Rollen kräver att man är strukturerad, noggrann och har ett proaktivt förhållningssätt.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Löpande ekonomiarbete
 • Bokslutsarbete
 • Finansiell rapportering
 • Utbetalning av rekvisitioner
 • Avvikelsehantering
 • Antikorruptionsfrågor och stöd vid organisationsbedömningar
 • Stötta medlemsorganisationer så at de kan leva upp till SMRs kravställning
 • Agera bollplank till medarbetare internt
 • Vara konsultativ gällande redovisningsfrågor mot medlemsorganisationer
 • Ta fram beslutsunderlag
 • Följa upp avtal
 • Projektcontrolling
 • Ad-hoc uppgifter
Som konsult blir du anställd av Amendo och uthyrd till vår kund. Att arbeta som konsult är en fantastisk möjlighet att bygga på din erfarenhet, utveckla ditt nätverk och lära känna olika företag inom ekonomi, bank, finans och försäkring.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig med en akademisk examen, civilekonom eller motsvarande. Du har ca 3-5 års praktisk erfarenhet av att jobba i liknande tjänst. Goda kunskaper i MS Office Excel samt goda kunskaper i svenska och engelska är krav. Erfarenhet av internationellt bistånd och/eller verksamhet finansierad av Sida är meriterande.

Som Controller ska man vara kommunikativ, pedagogisk, tydlig och ha en god analytisk förmåga samt en helhetsförståelse för verksamheten. Det är viktigt att man har ett kritiskt förhållningssätt, är utvecklingsorienterad och kan bistå med relevant information internt i syfte att nå ständig förbättring. Som person bör man även vara positiv, kommunikativ, flexibel, serviceinriktad och prestigelös för att passa i arbetsgruppen. Du blir en del av en enhet på sju personer, det är god stämning mellan medarbetarna som drivs av att skapa värde och god service till sina medlemsorganisationer. Prestigelöshet och delaktighet uppskattas i organisationen.

För att trivas i konsultrollen är du flexibel, har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och tycker om att träffa nya människor. Du tar ansvar i rollen som konsult, är engagerad i ditt uppdrag och Amendos ansiktet utåt.

Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Eva-Karin Byström eller Jonas Boström.

Följ oss gärna på LinkedIn!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga