Amesto Solutions AB · Publicerad 18 novVälkommen till Amesto

Vi strävar efter att vara bäst i Norden på vår sak därför letar vi nu efter den bästa kandidaten i Sverige! Vi vill vara den bästa partnern i att hjälpa SMB företag in i framtiden. En framtid där de arbetar digitaliserat, automatiserat och optimalt. Vi hjälper våra kunder med de bästa digitala lösningarna och framtidssäkrade system. System som molnbaserade, tillgängliga, säkra och klarar de stora datamängder som digitaliseringen skapar.

Därför letar vi nu efter kandidater som vill vara med på vår resa. Vi söker dig som gillar utmaningar, högt tempo och som gillar att vara en del av ett framgångsrikt team. Som Digital Marketing Specialist är du en del av vårt lokala försäljningsteam men kommer även att vara medlem av vårt centrala marknadsteam inom koncernen, med säte i Oslo. Vi tror på inbound marketing och social selling och har en stark tro på att marknad och försäljning skall arbeta tätt och integrerat.

Amesto är en nordisk koncern med moderbolaget i Norge. Vi är ca 1500 anställda varav dryga 50 personer arbetar inom Amesto Solutions i Sverige. Amesto Solutions erbjuder molnbaserade tjänster inom ERP, CRM och HRM. Vi erbjuder en arbetsplats som strävar efter att vara ”An Awsome place to Work”.

Digital Marketing Specialist - Rollen

Som Digital Marketing Specialist är du en del av vårt inbound marketing koncept och ansvarig för att utveckla, generera och öka vår digitala närvaro och interaktion med våra kunder. Du är den som leder arbetet med ”social selling” och skapar digitala mediaplaner för både innehåll och kommunikation. Du är en viktig och drivande del av paketering av våra tjänster.

Du är en del av vårt försäljningsteam och kommer att rapportera till vår försäljningschef. I ansvaret ligger generering av leads och prospektering av nya kunder till våra säljare. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med såväl vårt lokala som centrala marknadsteam som marknadsför Amesto Solutions, våra produkter och tjänster genom hela kundresan på sociala medier, webben och relevanta event.

Det dagliga arbetet består i att vidareutveckla företagets digitala strategi och rutiner för hur vi når ut i sociala medier, produktion av innehåll (text, ljud & video), analyser, sökordsoptimering, publicering samt övervakning av marknadsmaterial.

Vem är du - kvalifikationer

Tjänsten passar dig som har hög arbetsglädje, gillar frihet under ansvar och som drivs av att möta kunden på digitala plattformar för att senare få kvitto på succé när försäljningen ökar. Succé i arbetet mäter vi via antalet leads och konverteringsgraden från digital kontakt till affär.

Du bör ha vana och intresse av att producera innehåll för olika medier. Web, foto och videokunskap samt stark på layout och web.

Troligtvis har du en relevant högskoleutbildning eller liknande och 2-10 års erfarenhet av digital marknadsföring med goda referenser.

Övrigt

Vi har bra villkor, generös personalpolicy, jämställdhet i arbetet och möjlighet till interna karriärvägar. Vi är en arbetsgivare med hög moral och arbetsglädje. Vi satsar aktivt på hälsa och friskvård, både via ”Amesto Athletic Challenge”, friskvårdsbidrag men också via en generös friskvårdsförsäkring.

Ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Försäljningschef Jimmy Högh Pedersen 0709-61 90 19.

Om oss

Amestokoncernen består av tio bolag och över 250 dedikerade medarbetare med huvudkontor placerat i Oslo. I Sverige finns vi i Stockholm. Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Våra konsulter sitter på mångårig kunskap inom verksamhetsutveckling och hjälper våra kunder att bygga breda, funktionella och integrerade lösningar. Vi har kunder inom många olika verksamhetsområden som är utspridda över hela landet. En hörnsten i alla uppgifter vi tar oss an är vår företagsmission; "Simplifying business".

För oss innebär "Simplifying business" att kapa administration för slutanvändaren, att lägga tid på rätt steg i processerna och att kunna implementera affärsverktyg som hjälper våra kunder att uppnå dess fulla potential. Vi vill hjälpa våra kunder att växa smart och att växa långsiktigt.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
19 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring

Inga fler liknande jobb tillgängliga