AniCura Djursjukhuset Albano · Publicerad 23 nov 2021

Två Växeltelefonister med servicekänsla och stort intresse för djur sökes omgående till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd.

Brinner du för att leverera service på hög nivå? Trivs du i en roll där du har telefonen som ditt främsta arbetsverktyg? Skulle du också lockas av en roll som Växeltelefonist i en spännande organisation där djuren står i fokus? Perfekt! Sök då rollen som Växeltelefonist till AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd i Norra Stockholm. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

AniCura erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt och populärt djursjukhus med ca 45 000 besök per år, ett brett utbud av vårdtjänster och intressanta fall. Här arbetar ca 250 personer, varav ca 80 är veterinärer, många med specialistkompetenser inom en lång rad områden. Här står omtanken och kärleken till djuren alltid i fokus!

I rollen som som växeltelefonist erbjuder vi dig en viktig roll, där du tar emot samtal och utgör den första kontakten för de djurägare som ringer och söker rådgivning eller akut vård för sina djur. Som växeltelefonist hos AniCura står djuren och dess ägare alltid i centrum, när du ger råd och guidar dem vidare t ex för en tid hos veterinär.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll som växeltelefonist hos AniCura Albano hanterar du inkommande akutsamtal, rådgivning samt tidsbokning.

Dina arbetsuppgifter innebär att:
  • Ge råd och guida vidare inkommande akutsamtal
  • Bedöma de ärenden som inkommer och boka akuttider vid behov
  • Ta emot inkommande samtal gällande rådgivning eller tidsbokning
  • Hantera mailkontakt med djurägare
  • Boka samt avboka patientbesök
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen som växeltelefonist på AniCura kommer du bli en del av teamet Telefoni, där du tillsammans med en teamledare och kollegor tar emot och hanterar inkommande samtal.

Tjänsten är på heltid med start omgående enligt överenskommelse och är tänkt att löpa 6 månader framöver, med möjlighet till förlängning.

Tjänsten är på heltid och schemalagt arbete under dagtid, kvällar samt var fjärde helg under sjukhusets öppettider. Tjänsten är placerad nära goda kommunikationer och du erbjuds en fast lön samt ob-tillägg.

VEM ÄR DU?

Ett krav för rollen är dock att du har utbildning och/eller erfarenhet av arbete som djursjuksköterska eller djurvårdare eller liknande erfarenhet från arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom växel, telefoni, reception eller från annat serviceyrke och trivs att arbeta med telefonen som främsta arbetsredskap. Du brinner för att arbeta med service och telefoni och har du även tidigare erfarenhet av arbete i växel eller reception är detta meriterande för rollen.

Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är kommunikativ och relationsbyggande samt hanterar svenska och engelska i tal och skrift. Utöver detta är det även ett stort plus om du har ett starkt intresse för djur och djursjukvård. Det viktigaste för att klara av rollen är dock att du som person är serviceorienterad, lyhörd, lugn och noggrann. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du tycker om att arbeta i team samt är prestigelös och flexibel. I den här rekryteringen lägger vi därför stor vikt vid din personliga lämplighet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter delar av rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga