Anticimex · Publicerad 21 okt 2021

Här får du som Produktägare jobba med Anticimex digitala affär för att driva bolaget framåt och skapa produkter med högt kundvärde

Som Produktägare på Anticimex Försäkringar i Stockholm ansvarar du för bolagets digitala produkter som erbjuds både till privat- och företagskunder och kommer vara en av tre produktägare i organisationen.

Vi erbjuder dig
  • Ett bolag med härlig kultur och energi med en hög medarbetarnöjdhet
  • Ett bolag som värdesätter balans i arbetslivet och att jobba med stor frihet under ansvar
  • Fördelen att jobba i ett litet bolag i en stor koncern med stora utvecklingsmöjligheter i en familjär och snabbrörlig miljö
  • Stor frihet att driva dina produkter självständigt samt tillgång till resurser för att kunna förverkliga dina visioner
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Produktägare hos Anticimex Försäkringar har du en ytterst central roll i att driva bolagets affär framåt genom att skapa produkter med högt kundvärde som löser våra kunders verkliga problem. I rollen ingår även att:
  • Ta tydligt ägandeskap för dina produkter och representera dem gentemot övriga intressenter internt och externt
  • Jobba datadrivet med mål att maximera kundvärdet av våra produkter och tjänster mot privat- och företagskunder
  • Ansvara för hela processen från övergripande produktstrategi ned till det dagliga arbetet där du driver och koordinerar produkternas utveckling
  • Jobba aktivt med att förstå våra användare och utifrån användarinsikter förbättra och utforma våra digitala produkter
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Här blir du en del av Anticimex försäkringsbolag som idag består av ca 65 personer. Du blir en del av bolagets seniora produkt- och affärsutvecklingsteam och blir en av tre produktchefer i organisationen där ditt fokus är bolagets digitala produkter som du utvecklar i ett nära samarbete med Anticimex Försäkringars moderna IT-avdelning.
Vi sitter i nya fräscha lokaler på Liljeholmskajen.

Mer om dig

För att trivas i rollen ser vi gärna att du är en nyfiken och driven person med hög ansvarskänsla och en förmåga att växla mellan detalj-och strategifokus. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av att ha jobbat aktivt i likande roller inom digital produkt/tjänsteutveckling. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av att jobba i korsfunktionella team i produktutvecklingsarbete.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Anticimex är det moderna service- och försäkringsföretaget inom skadedjurskontroll, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom digital teknik kommunicerar- och arbetar vi proaktivt med hållbara lösningar för våra kunder samtidigt som vi hjälper våra kunder på plats genom våra branschledande experter och globala kontorsnätverk.
Anticimex Försäkringar ingår i Anticimex koncernen som består av Sverige, Norden, Europa, USA, Singapore och Australien/Nya Zealand. Försäkringsbolaget har idag verksamhet i Norden och övriga Europa och arbetar kontinuerligt för att erbjuda försäkringslösningar till samtliga kunder inom koncernen, alltid i nära samarbete med gruppens servicebolag.
Anticimexkoncernen grundades 1934 i Sverige av tre familjer och har ca 7 000 anställda varav 1 400 i Sverige. Gruppen omsätter ca 8 miljarder kronor och finns i 19 länder. Vi har haft obruten tillväxt sedan starten och ser stora möjligheter till expansion framåt.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga