Anticimex · Publicerad 29 nov

Anticimex söker en systemadministratör/systemspecialist som kommer att ingå i ett stort affärssystemprojekt. Arbetet sker inledningsvis i projektform där du erbjuds utmaningar även utanför ditt huvudsakliga område. Vi söker dig som är en verksamhetsinriktad, applikationsintresserad systemadministratör som vill jobba med konfiguration av affärssystemet IFS.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna är varierande och du ansvarar för såväl processer, dokumentmallar, förvaltning, användarsupport (2nd & 3rd line) och systemadministration. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Skapa dokument och rapporter med hjälp av SQL och rapportverktyg
  • Konfigurera rollbaserade användargränssnitt i affärssystemet IFS
  • Administrera och sätta upp roller och behörigheter i IFS
  • Skapa SQL-rapporter
  • Designa och skapa informationsprocesser i Anticimex informationsprocessverktyg
Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom Systemvetenskap, Affärssystem eller liknande. Vi tror att du är i början på din karriär och trivs med arbete i projektform. Du drivs av utmaningar, brinner för att hitta bra lösningar för användarna och tycker om att skapa ordning. Du har erfarenhet och förståelse för affärssystem och systemflöden och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av systemadministration, superanvändare, användarsupport, applikationsspecialist eller liknande. Vidare ser vi gärna att du har:
  • Goda kunskaper i SQL och avancerad kunskap inom MS Office
  • Intresse av användbarhet och att skapa användbara dokument, rapporter och användargränssnitt
  • Grundläggande kunskap inom programmering
  • Mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska
Som person är du ansvarstagande, drivande och engagerande. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är ordningssam, strukturerad och noggrann. Du är kommunikativ och backar inte tillbaka om ansvarsområdet är oklart utan du kan ta tag i saker och själv se till att driva igenom och hitta lösningar.

Vad kan Anticimex erbjuda dig
Anticimex erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Anticimex är en spännande blandning av ett entreprenörsföretag och en internationell koncern med mycket stor marknadspotential såväl inom konsument- som företagssektorn. Inom Anticimex arbetar vi entreprenörsdrivet med fokus på att skapa mervärde och enkelhet för våra kunder. Detta ställer inte bara krav på IT och ny teknik, utan även på öppenhet, engagemang och ansvar som präglar Anticimex arbetskultur.

Övrigt
I denna rekrytering har Anticimex valt att samarbeta med SW IT, en del av SJR-koncernen. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Markus Öhman, 070-471 02 43 alt. markus.ohman@sw.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Rekryteringen hanteras av
SW

Inga fler liknande jobb tillgängliga