Aon · Publicerad 28 dec

Till vår kund Aon söker vi nu en HR-administratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i slutet av januari och pågår till slutet av april. Aon har sitt kontor centralt i Stockholm.

Ditt uppdrag

Aon Sweden är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom riskhantering för företag och organisationer genom risk managementtjänster, försäkrings- och återförsäkrings-förmedling samt rådgivning och outsourcing inom Human Resources.

Du kommer att tillhöra HR-teamet i Sverige som kommer att bestå av dig samt en HR-chef. Aon Sweden består av drygt 210 medarbetare i Stockholm, Göteborg och Malmö. Då Aon är ett stort globalt företag finns även flera HR-kollegor i andra länder.

Exempel på arbetsuppgifter i rollen som HR-administratör:
  • Rapportering av statistik och sammanställning av ex KPI’ier i Excel
  • Uppföljning av anställdas frånvaro/närvarorapportering i Agda.
  • Kontaktperson mot lönepartner kring personalförändringar i Agda.
  • Administrera personalförändringar och anställningar som börjas och avslutas i Workday
  • Skapa anställningsavtal till nyanställda utifrån underlag.
  • Svara på HR-relaterade frågor från chefer samt anställda
Din bakgrund

Vi söker dig med tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Nu vill du fortsätta med HR och få möjligheten att ta en del av ett stort internationellt bolag.

Du är serviceinriktad och gillar att arbeta självständigt och kan enkelt strukturera upp ditt eget dagliga arbete. Att vara i en miljö med händelserika dagar är inga problem för dig, du är flexibel och kan självklart prioritera bland arbetsuppgifterna.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.foblom@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Igår
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration

Inga fler liknande jobb tillgängliga