Apoex AB · Publicerad 2 okt 2020

Vill du arbeta som redovisningsekonom i ett bolag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att vara delaktig att utveckla redovisningsfunktionen? Vi söker dig som har några års erfarenhet inom redovisning men nu vill utvecklas inom rollen.

Vad kan ApoEx erbjuda dig?
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?

ApoEx är nu i behov av att rekrytera en redovisningsekonom som kommer att få möjlighet att arbeta brett inom redovisning, alltifrån löpande bokföring till månads- och årsbokslut. Du kommer ingå i redovisningsavdelningen med sju kollegor och ha ett nära samarbete/back-up åt redovisningsansvarig. Du kommer att rapportera till redovisningschefen.

I rollen ingår:
  • Löpande bokföring och avstämningar
  • Delaktigt i månads- och årsbokslut
  • Koncernens cash pooling och likviditetsavstämning
  • Projektredovisning och uppföljningar
  • Vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser
Vem letar vi efter?
Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och har några års erfarenhet av redovisning. Det är meriterande om du har varit delaktig i att upprätta bokslut, årsredovisning och deklarationer.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är noggrann, positiv, ansvarstagande och engagerad. Du trivs att arbeta i team och är analytisk och strukturerad samt van att axla stort ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du lösningsorienterad och stimuleras av att bidra i det ständigt pågående förbättringsarbetet liksom av att utvecklas vidare i rollen. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har vi väckt din nyfikenhet - vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar ApoEx med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten, kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, 0708 97 11 57 eller Maria Brisheim, 0708 42 13 77. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
30 nov 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga