Apoteksgruppen · Publicerad 15 feb

Vi på Apoteksgruppen befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi nu expanderar! Vi är på jakt efter två
Bemanningscontrollers till vårt huvudkontor i Stockholm. Som
Bemanningscontroller hos oss har du varierande arbetsuppgifter och har en viktig roll i att se till att vi ständigt är bemannade och kan bistå våra Apotekschefer med stöd. Besitter du god administrativ förmåga, är en teamplayer och drivs av att ha en serviceinriktad roll? Då kan du vara den vi söker!

Din roll som Bemanningscontroller
Som Bemanningscontroller har du ett nära samarbete med våra Apotekschefer då du bistår dem med support och rådgivning avseende bland annat schemaläggning, bemanningsfrågor och semesterplanering. Du utgår från vårt huvudkontor som är beläget i centrala Stockholm, men behöver vara flexibel inför att besöka våra apotek runtom i Sverige. I din roll som Bemanningscontroller hjälper du till avseende frågor gällande schemaläggningssystemet Quinyx och ansvarar för planering av fasta scheman samt utrullning av dessa i dialog med ansvarig Apotekschef. Du stöttar cheferna vid sjukdomsfall i de situationer de inte kan lösa bemanningen själva. Du kommer att tillhöra HR-avdelningen och rapporterar till ansvarig Regionchef.

Din profil
Vi tror att du som söker har ett par års arbetslivserfarenhet från detaljhandeln innefattande administrativa arbetsuppgifter samt eftergymnasial utbildning inom ekonomi, PA, administration eller arbetsrätt. Du besitter god systemvana och har du erfarenhet från Quinyx eller löneadministration är detta meriterande. Som person tror vi att du är strukturerad och har förmågan att se helheten både på kort- och långsikt. Du är utåtriktad, samarbetsvillig och besitter god kommunikativ förmåga. Det är meriterande med B-körkort.

Apoteksgruppen kan erbjuda dig
Apoteksgruppen kan erbjuda dig en dynamisk miljö i en framtidsbransch där vi agerar på Sverigemarknaden, men med internationella muskler. Vi är i början av en enormt spännande resa med starka och entusiastiska ägare, intelligenta och kompetenta medarbetare och utmanande kunder på en konkurrensutsatt marknad.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag dock senast den 7 mars 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar, tel. 0737 07 04 83.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga