Apoteksgruppen · Publicerad 14 nov

Vi på Apoteksgruppen befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi nu expanderar. Vår vision är att vara din lokala hälsopartner och för att kunna erbjuda våra kunder en säker och tillgänglig hantering av både receptbelagda och receptfria läkemedel söker vi nu efter en Supply Planner. Med 190 apotek i Sverige är du central för att vi ska kunna erbjuda våra kunder det de behöver.

Din roll
Rollen som Supply Planner på Apoteksgruppen är ny och i denna spännande roll arbetar du med varuflödet mellan leverantörer och våra apotek. Du arbetar tätt med leverantörer och apotek för att säkerställa sortimentets tillgänglighet utifrån beslutade nyckeltal och bidrar till att kontinuerligt utveckla vår varuplanering. Som Supply Planner på Apoteksgruppen består dina arbetsuppgifter även av:
  • Orderläggning, leveransbevakning och påfyllnad av produkter i apotek
  • Analyser och prognostisering av försäljning för att säkerställa korrekt varuförsörjning
  • Rekommendation av inköpsvolymer beroende på efterfrågan och behov
  • Ta fram status på leveranser, lager och försäljning och göra analyser utifrån dessa presentera till kategorichefer.
Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Skanstull. I denna roll rapporterar du till varuförsörjningschef.

Din profil
För att lyckas i rollen har du förmodligen redan några års erfarenhet av arbete inom supply chain, sannolikt inom detaljhandel eller apotek. Då detta är en ny roll hos oss tror vi att du har passion för varuflödesfrågor och förändringsarbete. Eftersom du arbetar med både externa och interna kontakter i flera parallella processer är det meriterande om du har erfarenhet av projektledning sedan tidigare och ett intresse av att förbättra redan existerande processer.

Som person är du nyfiken, strukturerad och en naturlig lagspelare som gillar att hjälpa till där det behövs. Du är analytiskt lagd och har en förmåga att bygga relationer med så väl leverantörer som apotek. Vi är en platt organisation och ett litet kontor vilket gör att vi alltid hjälper till där det behövs.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 30 november 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Oscar Stierncreutz, tel. 0722-24 85 30.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: supply planner, Apoteksgruppen, supply chain, varuförsörjning
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Apoteksgruppen är en apotekskedja som finns i hela landet. Apoteksgruppen ägs av Euroapotheca, som är en internationell apotekskedja med apotek som drivs både centralt och som franchise i Litauen, Lettland, Estland, Polen, Sverige och Ukraina. Euroapotheca är en av de största apoteksaktörerna i norra Europa med 3750 anställda på drygt 640 apotek. Vi är unika med att både ha egendrivna och franchisedrivna apotek, vilket innebär fler möjligheter för dig som medarbetare. Kanske du brinner för att en dag driva ditt eget apotek?

Läs mer om oss på www.apoteksgruppen.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga