Aquademica AB · Publicerad 19 feb

Aquademica söker en erfaren byggnadsingenjör med tidigare erfarenhet inom något av följande områden; fuktskador, byggskador, husbesiktning, entreprenadbesiktning, nyproduktion, ventilation, mögel- och/eller inomhusmiljöutredningar till vårt huvudkontor.

Du kommer att arbeta med skadeorsaksutredningar, riskanalyser och projektledning i trevliga lokaler i natursköna Solna. Vi tror att du gillar omväxlande arbetsuppgifter, är proaktiv och analytisk, har stort kundfokus och gärna gillar innebandy! B-körkort är ett krav och likaså mycket goda svenskkunskaper i både tal och skrift. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och chans att forma sin egen roll.

Aquademica erbjuder dig en arbetsmiljö utöver det vanliga. Här bjuder kollegorna på sig själva och vi hjälper och stöttar varandra, har högt i tak och tar hand om varandra. Du blir en del av en professionell och kvalitetsfokuserad organisation med de senaste tekniska instrumenten och metoderna, som ständigt jobbar för att förbättra oss, våra medarbetare och våra kunders upplevelser samt att möta upp våra kunders behov. Aquademica är ett miljöprofilerat bolag som hjälper sina kunder att bl.a ta kontroll över sin vatten- och energiförbrukning. Vi har även visionen noll fel i byggbranschen!

Vill du vara med på vår framgångsrika expansionsresa? Skicka CV och personligt brev till jobb@aquademica.se och märk din ansökan ”Byggnadsingenjör Solna”. Intervjuer sker löpande. Läs mer på aquademica.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aquademica AB är ett kunskapsföretag inom vatten och energi som är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Som anställd hos oss jobbar du med några av branschens mest kompetenta kollegor och varje dag bjuder på tekniska utmaningar och komplexa uppdrag - allt i en utvecklande arbetsmiljö. Läs mer om oss på: www.aquademica.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från Aquademica AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga