Aranya AB · Publicerad 1 juli 2021

Har du erfarenhet av att arbeta med försäljning inom Nätverk och säkerhet? Sätter du alltid kundens bästa i fokus och vill arbeta i en roll där du säljer kundanpassade lösningar? Om svaren är JA, kan detta vara ditt drömjobb! Aranya är ett " DI Gasell" bolag och ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation och säkerhetsrelaterade tjänster.

Nu söker vi en Account Manager med placering på vårt kontor i Solna

Om rollen
I rollen som Account Manager hos oss på Aranya har du ett stort eget ansvar vilket innebär att du behöver ha ett mindset som en entreprenör där du själv har möjlighet att påverka ditt arbete. Du driver försäljning av Aranyas samtliga produkter, konsult- och funktionstjänster och förväntas kunna föra en givande dialog med kunder på alla olika nivåer. Dina samarbetsytor förutom dina kollegor kan till exempel vara IT-chefer, IT-tekniker, driftschefer och ekonomichefer på medelstora och stora företag.

När du identifierat en affärsmöjlighet skapas ett virtuellt team med lösningsarkitekter och tekniska specialister för att ta fram en lösningsdesign och driva den djupare tekniska förankringen vidare med kunden. Du är kontaktperson mot kund och driver processen i nära samarbete med en kollega (teknisk representant), allt för att bemöta frågeställningar och tillsammans kunna designa projekt utifrån kundens behov och efterfrågan.

På grund av vår nischade verksamhet mot stora organisationer har vi relativt långa affärscykler viket innebär att du förväntas vara bekväm med att driva många parallella affärsprojekt.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat framgångsrikt med försäljning av konsulter, funktionstjänster, hårdvara och mjukvara inom nätverk och säkerhet. Vi ser gärna att du har arbetat flertalet år med komplex lösningsförsäljning i branschen, har ett stort etablerat nätverk och har tillskansat dig en hög teknisk förståelse inom området vi verkar.

Du trivs med att ha en naturligt hög aktivitetsnivå och att arbeta mot uppsatta mål. Ditt driv och ditt genuina intresse av att bygga långsiktiga relationer utmärker dig i ditt arbete. Du har förmågan att lyssna in kundens behov och utifrån det erbjuda kundanpassade lösningar. Vi tror att du är kommunikativ som person men framför allt inlyssnande och kan skapa en förståelse kring kundernas utmaningar.

Eftersom du har den tekniska förståelsen så kan du analysera kundens beskrivning av sin miljö och eventuella utmaningar och översätta dem till förändringsbehov eller konsultinsatser och därefter erbjuda den bästa lösningen för varje specifik kund.

Aranya är ett stolt bolag och har alltid som målsättning att vara bäst på det vi gör i vår nisch och för att trivas här delar du denna värdegrund och söker aktivt metoder att höja kvalitén i dina och företagets leveranser.

Du kommunicerar flytande i tal och skrift på svenska och engelska, samt har B-körkort.

Om oss
Aranya är ett " DI Gasell" bolag och ett av Sveriges ledande bolag inom nätverkskommunikation och säkerhetsrelaterade tjänster. Vi riktar oss främst mot medelstora samt stora företag, och hjälper dagligen några av Sveriges största företag med drift och utveckling av sina nätverk. Vi drivs av en vilja att lösa problem, bygga moderna samt automatiserade lösningar, och förenkla för våra kunder. Verksamheten baseras på implementation, kvalitetssäkring, övervakning, drift och tjänsteleveranser av affärskritiska nätverk och säkerhetsmiljöer, samt relaterade konsult och produkttjänster.

Aranya är idag ca 30 anställda och har kontor i Stockholm Göteborg och Malmö.

Läs mer om oss på: https://aranya.se/

Vi erbjuder
Då Aranya ligger i stark tillväxt öppnas löpande möjligheter för att ta ett större ansvar i bolaget. Idag är vi 5 medarbetare som arbetar med försäljning (3 st i Stockholm, 1st i Göteborg, 1st i Malmö) och vi är oerhört stolta över den stora kunskap som finns internt. Den höga kompetensnivån beror på att vi sedan 2014 lagt stora resurser på kompetensutveckling och letar aktivt efter medarbetare som söker personlig utveckling. Alla medarbetare har utarbetade utvecklingsplaner och vi arbetar aktivt för att alla ska trivas på arbetsplatsen. Vi planerar flera gemensamma sammankomster och trivselaktiviteter under året.

Vi sitter i nya, stora och ljusa lokaler i Solna.

Aranya är kollektivanslutna och har både kvalitet och miljöcertifiering.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på ROI Rekrytering - jenny-maria.lindstrom@roirekrytering.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Löpande
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Transport

Inga fler liknande jobb tillgängliga